POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
各方面都係ok水平,唔太突出,6,7分咁上下
starter build既話係唔錯既,前期要補招lightning spire trap for single target
playstyle有啲似vaal storm call,如果有budget純粹為爽快刷map我會揀vaal storm call
Stormcall本身都屠
Uberdan個個 coc arc都幾屠
玩到成萬血仲要高傷
佢把弓勁到, 痴佐線
仲要玩HC 谷到1萬血, 好難死
佢成身都神裝
點解咁撚有錢
Cascade好撚op,帶住con effect都炸哂成個mon好爽
dancing duo 有無上升空間?
買abyss jewel 同 刷21lv20q 技?
派左四張醫生出去
M神
玩緊COC 解放
這些機會 btw想問你地係玩國際服定台服?
有冇人自從3.5之後 有時某DMAP窒到仆街 同埋會彈GAME
一係server 頂唔順長期人數多左
一係佢地改左傷害計算方法
開league前有個interview 話打一下落隻怪度有9千幾樣野要check 真係9千幾樣
我係怪堆用vortex 基本上一定會lag半秒到兩秒
升隻assassin玩coc ice nova先
我仲要玩3捷WINTER ORB +VORTEX
特別係張MAP詞多 就LAG到仆街
唔比me
想問有冇人知工藝配方 increased cast speed+chance to gain arcane surge 邊度有
有錢人受死
有冇巴打見到final lab左下同右下門可以比我打
IGN:WHYSOCOLDD
trade 820, 有啲仲free添
新手開始玩
有冇咩網站可以知多D 例如系統, 天賦點法果D?
新手玩暗影刺客好唔好?
好多野想問
首先你應該決定玩咩技先 咩技影響你用邊個人好啲
冇頭緒可以睇下Engineering Eternity / Mathil 啲新手friendly build
再揀一啲鍾意既試下手感
YOUTUBE 打POE教學 都有好多簡單教學
角色玩法就POE.NINJA / 國際版FORUM 抄考下人地BUILD 天賦
今個PATCH 根本係
COC PATCH
下一個版本,唔知會唔會又NERF番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞