POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
以前有shotgun又0.01s cd真係
STAT STICK NERF法
3.5所有技能限制武器會影響埋副手 姐係你用SUNDER 副手裝唔到劍
dual wield 直接消失
好似Spell冇事
到底幾時NERF GC呢
如果是只使用主武器的技能,在雙持時會一起打下去
(BF,雙重打擊等都下去)

雙打都收左皮? 新手仲諗住下季玩雙打...
雙手武同單手+盾咪同以前一樣
對普通玩家 影響好少姐
BV繼續屠哂場
睇黎季頭1c收到prismatic
可以考慮玩番shield charge bv
咁搞變相又buff BV 鼓油價錢雞脾享受
雷錘會唔會係最多VERSION既裝
因為我印象中雙打幾乎可以用哂全部單手武,連單手杖都得
所以佢今次個改動應該唔太關雙打事?
反而係依家話雙持用單手武技能果陣會用埋副手唔係好明咩意思
即係攻擊技唔比用以前既“功能性副手”
限制左要同主技需求一樣既武器
而家好多人單手武技能都會帶把副手, 但係把副手係唔會用嚟攻擊, 而且自己基本上係冇攻擊力得一堆加攻嘅mod(仲要加好多), 變咗冇人會想玩雙手/單手+盾

變咗之後呢啲技會迫你用埋呢類冇乜攻擊力嘅副手一齊打而唔係淨係buff另一把武器雙持當單持用
GGG 暗示左arc會郁
快就CYCLONE 因為一路行一路打
穩陣就BF / ST 因為遠攻
換湯唔換藥
啲trap/mine換過一招咪又係咁玩
點郁都唔關我事
必中盾又上番2-3ex
又再一次melee skills下去
之後self casting stuffs依然唔撚理住
ggg
多咗堆coc爭食
deadeye其實唔用都得既,到時睇睇情況
Poe 最強既build就係Selfcast
睇黎都係玩bv算
屌一冇左stat stick真係所有近戰都唔撚想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞