POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咁要balance黎做乜
一路屌一路玩
死啦咁多招新技
邊招拓荒好
想玩winter orb開荒但係驚唔識玩哂時間要換build
inq winter orb 起手 Snakepit 拎 chain

有用既裝掉率都係無乜分別 除非做到接近常註
reddit話target係打落地下 chain唔到
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你個currency tab有幾多錢先啦
POE好公平
如果人人都心想事成 會天下大亂
POE總要有你D咁既非洲人

著地爆炸aoe
有無講過gmp 之類support 到?
自膠原來官方條片就有用
打單體都好有潛力
49.1% base damage
WINTER ORB
BRAND 整黎做乜
COLD DOT 又整粒野昆新手入坑
新SKILL基本上係SKILL TO AVOID
點解D冰技個基傷咁撚低

結論試新野WINTER ORB CWC 試玩
Mechanic唔同
Ice spear 同winter orb都可以short gun
唔介意貴d 慢d 低傷d 複雜d 其實整得幾好
冰矛預告個時話GEMLV上就會加投射物
屌20LV都係加1支 可以散彈都死啦
最重要係加一支 個基傷=以前1半
你插GMP 最重要都係基傷
舊版dps 800
新版 dps 658

未計+1 projector / short gun
未計 49 multi

計落去我自己都扯扯地 考慮ice spear 起手先
睇你表演
今季感覺地板dot起手都唔差
似ca 咁玩又有控場效果
玩冰到後期winter orb+地板dot+hit spell 去谷傷
好努力咁用3招去頂人一招dps
毒下雨開荒
arc/gc mine算
唔諗咁多 開完荒再諗玩咩勁build
有fd玩support build同我party
一開波都係ele bow推完圖再諗有咩好嘢玩
永遠G持Saboteur
但係好似咩都比我玩過曬
仲有咩mine/trap build
ARC 同GC 其他你想FOR FUN其實邊招都無乜所謂
SELF CAST就只得BV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞