POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
前兩日開始玩,見到都無c買,今日儲夠c又貴返,diu喇星

36已完
有冇人用緊Procurement ? 係唔係連唔到?

[Error] 遠端伺服器傳回一個錯誤: (503) 伺服器無法使用。
連 Acquisition 都連唔到 network error
諗住買Martyr of Innocence Highborn Staff黎玩
刷左成個鐘都洗唔到岩用既enchant
俾attack speed/leech我就得
屈機
我連zana主線都未解完
仲儲緊裝
咁不如玩火杖
+2 gem再+burning dmg
我都諗緊玩+2盾搭支sceptre
定係玩+3長杖
邊枝火杖
果支乜鳩the searing touch
好簡單 因為Vortex無起手
屌你搞到我下隻想玩
今個league既黑馬build
我依家係靠4L hoi 幫手清怪 試下抄下佢先
其實招recall幾時用先岩
普通清怪係咪唔洗用
打王果時 CD完就用?
打王用多
cd夠短可以pack to pack咁用
next build confirmed
有冇巴打升COLD SNAP 持續傷BUILD?
見到RAIZQT升一隻
佢行埋去個VORTEX差唔多自動放咁樣
唔係好睇得明

有人答左我 佢把武器上左自動施放插槽內法術
但佢都係武器得ORB OF STORM同FROST BOMB
佢個VERTEX係放手套4連
VAAL COLD SNAP 6連

定係因為佢VERTEX係瞬發?
不過瞬發起碼都有個起手
佢就咁行埋去怪度就有個VERTEX出來
都無停低放技

我玩緊cold snap
但仲未搵到件6L
依家用住4L
最柒煩係如果第一下就直接殺晒無charge 要等cool down, frost bomb 又係delay, 結果要走佬3秒先殺到下一批怪
Ice nova enchant 2ex
21lv ice nova終於貴左 成90c
好彩25c 早收定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞