POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
trade mraco同mercury trade wo,台服官網有咁上下既功能? 唔係講緊poe.good搵裝網wo
同埋大量外掛搞到你平時打到d basic currency真係唔關你事咩
trade macro當然無啦
Mercury trade係for trade currency? 我無用過,唔知實際係點,如果純粹係for trade currency,1ex:60c咁樣,官網係有

你指嘅打到d basic currency
意思係外掛搞到d basic currency個價好cheap?
我就無慘到要靠賣basic currency唯生咁慘,通常自給自足,甚至要買黎用
mercury trade係交易工具有人密你買野會彈個小視窗出黎有得一鍵invite,trade,kick,回覆固定句子之類
basic currency其實好大程度都係講緊fusing,刷map刷到幾千fusing唔賣哂佢有鬼用咩
同埋係整到ex太貴,無人拎黎craft裝(主要係用於meta craft),變相勁裝少,又loop番去垃圾當神裝賣
咁我誤會左Mercury trade用途
咁我又真係唔會誇張到可以刷幾千fusing
一季講緊都係一千上下,除非個季特登控圖刷某張圖,多數都自用

今季d ex真係失曬控,不過除左jewe,其他裝我都係唔會自己做,呢方面無咩運

其實講咁多都無用,比較一定有,而且我認同各方面都國際服好,但只係台服未差到話要我放棄曬d mtx轉服
國際服好處係有廿幾個活躍人士

季季一齊肝 一齊晒命
係我提子嘅地方之一,不過我肝唔起
其實都唔係個個好似樓主大大禁肝既
兩個箱抽晒兩個herald
你就好,好想有哂全部herald effect,根本係隻game最大玩法
有冇公會倉放垃圾

Decoy*2
假的
黎緊PS4係咪會出?
Delay 到2月

GGG 星期6都出POST
下星期既Schedule :

MON - Challenge rewards/hideout migration info
TUE - Balance Manifesto
WED - Patch Notes, Item Filter Updates, Passive Tree Data
THU - 20/20 Gems
FRI - Information to prepare for launch.
屌...無晒本身特色
唔係WO 個SUPPORT原來佢獨有
最強starter arc totem
利申我唔玩
remake 既冰技全部伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞