整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
快 急住要
絲打我岩岩填左form 要3隻 1隻畢業版 2隻正常
但我想要16cm 大隻d 唔該絲打

因為得我手上果隻樣本先係16cm高,新年後就會同廠果邊傾下點改,相信會改做矮細d既version (~ 12-13cm高),所以confirm後出果大批就會係統一12cm-13cm高,無其他16cm既貨,唔好意思巴打 如果得細version 你ok 嗎?
手上隻樣本應承左留比另一位趕住要既絲打,所以應該無剩了

咁細version啦

好 多謝巴打支持
快 急住要

巴打幾時要
大陸廠放新年假,佢地開返工後先會同我改同造貨,所以應該最快都三月頭至中先有貨
想要!
幾時出貨?

大陸廠放大假,等佢地過完年先開工,所以應該三月頭至中出貨,黎緊會keep住update大家
個背條黑線

腦魔的線條
想要!

多謝巴打支持
毛巾物料

唔知算唔算毛巾,摸落似好滑既毛絨被果種料
背隻條黑線中間會唔會好d
家陣有條痕唔太好睇
Phone case size賣45蚊
食水深撚到

不過因為係絲打,所以填左兩隻
家陣有條痕唔太好睇

我畫圖果陣刻意畫到條線巒d,有種腦魔果種random線條既感覺,然後出到黎效果就咁樣。我都有研究過條黑線有無得疊上車線位度,但廠家話車線位無得再疊多條刺鏽線上去
所以一係推條線近中間,一係就維持而家咁,然後揀左後者,因為推近中間反而會似唔小心車歪左
巴打點睇
填左form 買兩隻 送一隻比男友

好似覆漏左 多謝絲打支持
家陣有條痕唔太好睇

我畫圖果陣刻意畫到條線巒d,有種腦魔果種random線條既感覺,然後出到黎效果就咁樣。我都有研究過條黑線有無得疊上車線位度,但廠家話車線位無得再疊多條刺鏽線上去
所以一係推條線近中間,一係就維持而家咁,然後揀左後者,因為推近中間反而會似唔小心車歪左
巴打點睇

車線位一定要係背面?
Phone case size賣45蚊
食水深撚到

不過因為係絲打,所以填左兩隻

多謝巴打支持
咁多人買但咁多負評
幾時交貨?
填左要一隻
家陣有條痕唔太好睇

巴打點睇

車線位一定要係背面?

因為左右其實都有車線位,所以剩底果條一係正面一係背面
填左要一隻

多謝巴打支持
幾時交貨?

預計三月頭至中
大家都係同行 加油
大家都係同行 加油

巴打D吊飾好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞