整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
我要

條脷長啲得唔得
會唔會出其他表情
伸脷已經有三隻

[quote[ #295女朋友唔要我33 分鐘前
屋企已有兩隻 有無其他色ar,有既我買[/quote]

會呀巴打 下輪一定會出其他款

巴絲最想要邊款,拎下意見
會唔會出其他表情
伸脷已經有三隻

屋企已有兩隻 有無其他色ar,有既我買

會呀巴打 下輪一定會出其他款

巴絲最想要邊款,拎下意見
會點交收㗎?郵寄?
Lm
交左form 填住兩隻先 過兩日睇下會唔會加隻畢業版

利申 雄性狗類 到時會忍唔住代替腦魔公仔奶絲打對腳

希望唔係catgirl

多謝巴打支持
唔好
會點交收㗎?郵寄?

到貨後面交
我要

條脷長啲得唔得

多謝巴打支持
得,黎緊正打算叫佢將條脷造長d同肥d
交左form 填住兩隻先 過兩日睇下會唔會加隻畢業版

利申 雄性狗類 到時會忍唔住代替腦魔公仔奶絲打對腳

希望唔係catgirl

多謝巴打支持
唔好

會唔會整埋條帶等人地方便掛袋?
巳填form 唔好skip jor我吖
會唔會整埋條帶等人地方便掛袋?

default版本係比人當豆袋公仔放枱面,所以無繩 不過可以加五蚊我整條繩上去
<整依隻即刻9衝
已訂1隻攬住訓
巳填form 唔好skip jor我吖

多謝巴打支持 放心唔會
已訂1隻攬住訓

多謝巴打支持 但順帶一提,隻腦魔都幾細,到時會12-13cm左右,因為主要for放枱面掛袋等,唔知攬住訓夠唔夠大
&lt;整依隻即刻9衝

下次有機會會整其他款,留意住
未收到whatsapp
未收到whatsapp

放心 我呢幾日逐步whatsapp緊填左form既巴絲
同你地初步confirm一下你地張單,同你地講多次過年後隻豆袋會改既位(size、細節之類)同預計到貨既時期等,
到過左年廠果邊整多隻final樣本就會再send張相比你地睇confirm返同update返個準d既到貨日期,亦會交代埋過落訂過數既方法,
到貨後會再聯絡大家約交收/郵寄

30號前會聯絡曬呢幾日填form既巴打絲打
幾錢
利申 懶得爬文
幾錢
利申 懶得爬文

45 hkd,另外有畢業版(佢會戴住畢業帽同拎住畢業證書)(+ 15 hkd),仲有加繩版(可以用黎吊住掛飾)
唔計頭頂3條毛高12-13 cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞