整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
已填form 郵寄
SF到付有無得諗? SF到付我都係俾$22, 唔會唔見~ 但辛苦你要走一轉SF同包好, 應該無太大問題吧?

好喇,你填form果度寫返SF到付
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

其實都唔駛太上心, 有D人無做過唔知辛苦

俾你$45一隻, 俾夠你兩百人訂, total當來你貨唔駛錢都係得$9000, 之後仲要同200人交收/寄, 再加三五七個唔生性, 左問右問, 又話D線車都唔好, 又lee又囉, 真係命都俾埋佢.

利申:想要一隻, 郵寄得唔得?

可以,我估平郵都係6-8蚊。但如果可以面交就最好面交,因為平郵容易寄失或者有其他問題,我盡量會約多幾個Timeslot

毒X無資格面見絲打
SF到付有無得諗? SF到付我都係俾$22, 唔會唔見~ 但辛苦你要走一轉SF同包好, 應該無太大問題吧?

Thx.
要兩隻

多謝絲打支持

Thx.

交左form, 等contact~
我又要

多謝支持
呢隻

好正,我都想
已填form 郵寄

多謝巴打支持

Thx.

交左form, 等contact~

多謝巴打支持,有消息通知你
訂咗2隻
留名想要畢業版送比自己
已留名已填form
填咗form但唔記得話要畢業版 點搞好
填咗form但唔記得話要畢業版 點搞好

你用返同一個名同電話填多次,留名時mark返話之前寫漏左要畢業版,我遲d幫你刪返原本果個
多謝巴打支持
想要16cm 版本...
會唔會整
有無其他款架
已填form 錢係咪到時俾
死喇我買2隻唔記得一個要填畢業版點搞

你用返同一個名同電話填多次,我遲d幫你刪返原本果個

想要16cm 版本...
會唔會整

呢一輪唔會,如果下輪好多巴打都表示想整16cm就會整,不過都會係第二個款
有無其他款架

做左呢輪先,遲下會考慮
已填form 錢係咪到時俾

由於你即將破產,所以要過左數先
講笑,我大概會係一至兩星期後whatsapp所有巴打絲打confirm張單同大概派貨日期之後你地就過數
訂咗2隻

多謝巴打支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞