整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
已填表
名已留

多謝巴打支持
A 用$45同 B 交換個公仔,
A 得到個公仔, B 得到$45(未扣成本人工)

然後有個唔關事嘅 C 走出嚟話 B 唔啱, 係咩道理?

喺街見人開舖頭賣嘢會唔會入去直斥其非?
就算賺錢有乜問題
當佢成壇嘢咪賺幾千銀, 好多錢咩? 出嚟做嘢未?
一買一賣, 唔講以為樓主拎住支槍指住網友謀佢身家

幾千
300隻都上萬啦
仲要接單到30號

一萬又點?
唔知賣唔賣到200隻
佢賺到咪佢本事

係囉咁好賺自己又唔整隻出黎賣
自由市場你整得靚過人賣100舊水都有人會買
form已填

我覺得去到16cm都可以接受
如果你有次貨做大左俾我啦
亦不須要減價去就返

其實我鍾意佢多d
好有“乃野“feel
名已留 好鍾意 好得意 想掛喺袋

其實都幾鍾意依個
如果會出一系列就正
要兩隻
連登最新做生意手法
最緊要有隻絲打手
就會有人狗水土
連登最新做生意手法
最緊要有隻絲打手
就會有人狗沖
我又要
呢隻
有冇畢業版啊
但如果到時真係趕唔到 我唔介意要樣本個個畢業版
我朋友好鐘意腦魔bb 想點到送俾佢

成團的話二十幾號暫時未知得唔得,但可以留定隻比你,留意住個post 如果得既再通知你
成團但趕唔到既話就好似你咁講比樣本畢業版你
好明白好鐘意腦魔好想要隻既心情

好啊 麻煩曬
個post好多痴漢
整隻160cm,想攬住腦魔瞓

好似幾正但一定好貴
留名
死喇我買2隻唔記得一個要填畢業版點搞
死喇我買2隻唔記得一個要填畢業版點搞

你用返同一個名同電話填多次,我遲d幫你刪返原本果個
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

其實都唔駛太上心, 有D人無做過唔知辛苦

俾你$45一隻, 俾夠你兩百人訂, total當來你貨唔駛錢都係得$9000, 之後仲要同200人交收/寄, 再加三五七個唔生性, 左問右問, 又話D線車都唔好, 又lee又囉, 真係命都俾埋佢.

利申:想要一隻, 郵寄得唔得?
已填表

多謝絲打支持
如果可以幫手郵寄, SF到付, 想要兩隻
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

其實都唔駛太上心, 有D人無做過唔知辛苦

俾你$45一隻, 俾夠你兩百人訂, total當來你貨唔駛錢都係得$9000, 之後仲要同200人交收/寄, 再加三五七個唔生性, 左問右問, 又話D線車都唔好, 又lee又囉, 真係命都俾埋佢.

利申:想要一隻, 郵寄得唔得?

可以,我估平郵都係6-8蚊。但如果可以面交就最好面交,因為平郵容易寄失或者有其他問題,我盡量會約多幾個Timeslot
SF到付有無得諗? SF到付我都係俾$22, 唔會唔見~ 但辛苦你要走一轉SF同包好, 應該無太大問題吧?
form已填

我覺得去到16cm都可以接受
如果你有次貨做大左俾我啦
亦不須要減價去就返

其實我鍾意佢多d
好有“乃野“feel

名已留 好鍾意 好得意 想掛喺袋

其實都幾鍾意依個
如果會出一系列就正

多謝絲打們支持
連登腦魔好多都超正,唔排除遲d多巴絲有興趣會整多d款
如果有下round出新款既一定比個折今次有支持既巴絲
有冇畢業版啊

有啊,大概會咁樣,加多15蚊我縫上去 係form留名時括住話要畢業版就ok#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞