整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
幾正,買翻隻

多謝巴打支持

會唔會考慮整呢隻?,一直都想要呢個

會唔會考慮整呢隻?,一直都想要呢個

如果有下次既會造其他款,會睇下巴打絲打想要邊款再決定
忍唔住訂左了
忍唔住訂左了

多謝巴打支持
已訂
請問畢業版要點樣訂 喺哩到講?
年宵市場見到 屌你賣唔曬放上嚟
年宵市場見到 屌你賣唔曬放上嚟

一定唔係同一隻黎,呢隻係我自己畫圖同自己訂造既,連最後版本都未出,得我手頭上有一隻,年宵賣既同呢個post既無關
請問畢業版要點樣訂 喺哩到講?

想訂畢業版既話係填form時括住話想要畢業版就可以了,多謝巴打支持
已訂 好想要
已訂

多謝巴打支持
已訂 好想要

多謝巴打支持
交左form 填住兩隻先 過兩日睇下會唔會加隻畢業版

利申 雄性狗類 到時會忍唔住代替腦魔公仔奶絲打對腳

希望唔係catgirl
有冇其他表情
屋企已有兩隻 有無其他色ar,有既我買
會唔會有其他色

背脊條黑線可唔可以同個接口對齊少少?宜家背脊好似變咗兩條線咁,好突兀

背脊條黑線可唔可以同個接口對齊少少?宜家背脊好似變咗兩條線咁,好突兀

我畫圖果陣刻意畫到條線巒d,有種腦魔果種random線條既感覺,然後出到黎效果就咁樣 我都有研究過條黑線有無得疊上車線位度,但廠家話車線位無得再疊多條刺鏽線上去
所以一係推條線近中間,一係就維持而家咁,然後揀左後者,因為推近中間反而會似唔小心車歪左
然後又因為左右其實都有車線位,所以剩底果條一係正面一係背面 ,所以車線位點都係果度。巴打點睇
不過其實張相影出黎條車線位顯眼過實物好多,實物其實唔係好為意
會唔會有其他色

如果會做下一輪既一定會係其他色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞