整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
總覺得係年宵會見到大量 『現貨』

到時先入貨
個肚有冇得大啲 好似會似樣啲
想要佢
填咗form

多謝支持

有無得再早少少拎到 趕住係朋友last day送

你朋友幾時last day?
因為如果真係夾埋同巴絲打一齊大批訂,隻豆袋都仲有細節位要改靚佢同同廠傾,先再出到貨運過黎,所以未必可以好快有
有冇絲打嘅香味

可能…會有工廠妹既香味
呢個價錢合理好多
上次果隻賣80蚊
填咗form

多謝支持

有無得再早少少拎到 趕住係朋友last day送

你朋友幾時last day?
因為如果真係夾埋同巴絲打一齊大批訂,隻豆袋都仲有細節位要改靚佢同同廠傾,先再出到貨運過黎,所以未必可以好快有

2月20幾號啊 如果唔得我就唔買了
會唔會考慮整 呢隻?
但如果到時真係趕唔到 我唔介意要樣本個個畢業版
我朋友好鐘意腦魔bb 想點到送俾佢
點解會有咁多負皮

到時先入貨

年宵貨都有打手 不嬲最反感就係整出黎係年宵賣,又要幫你交租,又唔知係咪公司整出黎,起碼想賺你幾皮野,實貴到喊,如果巴打你係整左係年宵賣就睇路喇。係呢度賣都算,當佢賣200隻都係賺你一兩千
但如果到時真係趕唔到 我唔介意要樣本個個畢業版
我朋友好鐘意腦魔bb 想點到送俾佢

成團的話二十幾號暫時未知得唔得,但可以留定隻比你,留意住個post 如果得既再通知你
成團但趕唔到既話就好似你咁講比樣本畢業版你
好明白好鐘意腦魔好想要隻既心情
個肚有冇得大啲 好似會似樣啲

黎緊final版本會試下叫廠整大d個肚 感覺再豆袋d
想要佢

呢隻都好得意 果時掙扎左好耐整邊隻好,隻隻都好正好想齊曬放枱面 最後因為單整一隻都貴,所以打算整左呢隻先,巴絲有興趣一齊要多款既先再整
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到
今次45蚊好似幾抵,又細細隻,不過會唔會再有細隻啲版本,有個繩圈仔可以掛下袋咁?同埋個嘴同條脷好似唔太靚,可唔可以睇埋修訂版先扑鎚?幾時截form?同埋係咪會keep住update修訂版?定有其他地方update,因為今次好似幾多負皮,怕巴打繼續update唔係咁好
咁絲打幾錢一q?
其實都擺到明賺錢搵生意
冇錯45蚊扺到爛,但大陸廠又賣幾多錢先,其它人留言又視而不見,直接講明係做生意咪得囉
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低
越黎越多人整黎賣...

第時年宵都有腦魔賣
隻野有無怪味
最驚啲公仔有陣怪味
有無藍色
填左兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞