整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
絲打面交完一齊食din好冇
入邊係綿?
整隻160cm,想攬住腦魔瞓
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

我係你就唔會打最後數上黎第5隻逗號開始果段野

呀唔係
俾我係你一開始無視左呢個reply 就唔會番番出黎覆

好心啦大佬, 好撚此地無銀三百兩呀
呢個價錢合理好多
上次果隻賣80蚊

Size相差成倍喎
睇黎真係好好賺

手法低莊左少少囉
以為係自己車自己整

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

呀唔係

咁姐係應唔應該覆呢d回應呢,好難捉摸呀
呢個價錢合理好多
上次果隻賣80蚊

Size相差成倍喎

據我所知,雖然size差兩倍,但呢隻同果隻既製作成本應該相差不遠
好想問你宜家呢個時間邊度有廠同你開工整?
連物流都唔想再送貨
定打算最快3月頭/中起貨
再係3月尾發貨
睇黎真係好好賺

手法低莊左少少囉
以為係自己車自己整

呀唔係

咁姐係應唔應該覆呢d回應呢,好難捉摸呀

屌鳩你做人有d 堅持呀
一開始扮睇唔倒就繼續扮埋落去呀

咪撚成日坐住個腦做生意啦柒頭
連物流都唔想再送貨
再係3月尾發貨

根據我所知
除非廠長鎖門唔俾人走
唔係嘅話你批貨應該起唔切
或者你一早起好曬貨但因某種原因賣唔到
(可能係拎唔到年宵位)

Between,肉眼睇啲料好似唔錯
都對得起個價
支持
今次45蚊好似幾抵,又細細隻,不過會唔會再有細隻啲版本,有個繩圈仔可以掛下袋咁?同埋個嘴同條脷好似唔太靚,可唔可以睇埋修訂版先扑鎚?幾時截form?同埋係咪會keep住update修訂版?定有其他地方update,因為今次好似幾多負皮,怕巴打繼續update唔係咁好

pish
連物流都唔想再送貨
再係3月尾發貨

根據我所知
除非廠長鎖門唔俾人走
唔係嘅話你批貨應該起唔切
或者你一早起好曬貨但因某種原因賣唔到
(可能係拎唔到年宵位)

Between,肉眼睇啲料好似唔錯
都對得起個價

廠果邊一開頭覆我話新年假後20日就會出到貨比我,的確諗返2月尾都有d勉強。但係我會係新年假過左之後確認廠果邊出貨既確實日子,再whatsapp返每一個填左form既巴絲打佢地可唔可以例如係3月頭先收貨,確定左可以先收訂
今次45蚊好似幾抵,又細細隻,不過會唔會再有細隻啲版本,有個繩圈仔可以掛下袋咁?同埋個嘴同條脷好似唔太靚,可唔可以睇埋修訂版先扑鎚?幾時截form?同埋係咪會keep住update修訂版?定有其他地方update,因為今次好似幾多負皮,怕巴打繼續update唔係咁好

打算改細d後應該會同部iphone6差唔多高,咁都幾細,放枱面感者改做吊飾都ok咁,但暫時應該default做放既公仔,唔會加繩住,但可以加5蚊左右我額外整上去

係呀,我都會改埋脷,整改斜d同長d dup d,不過因為大陸d廠過緊年,要過左年我先同佢傾到,佢先出到第二個樣本比我,會keep住update大家,希望整個靚靚仔仔既腦魔
但因為要夠咁上下人數先會再改良出貨,唔係既就留返呢隻自用算,所以我地要知大概幾多人訂先決定到整唔整落去,所以最好落定單先,我可以幫你留定一兩隻先

暫時預計30號截form

pish

sor巴打 打字慢覆耐左
隻野有無怪味
最驚啲公仔有陣怪味

初步索幾下唔多覺有怪味
有無藍色

如果多巴絲打想要埋某d其他款既腦魔既話遲d可能會整埋,反正我都想有多款比我j下
填左兩隻

多謝支持
入邊係綿?

手對上係棉,手對落patpat位就係d好似豆袋入面d粒粒咁既野
留定名先,番緊工未得閒填
留左名要畢業版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞