整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
新年快樂

我終於whatsapp曬琴日下晝或之前填form既巴打絲打,如果有巴絲之前填左form仲未收到通知既話我知呀,因為有機會唔小心miss左/填錯左number thanks

辛苦曬

絲打你係whatsapp度同我相認啊,我想mark低你係預留左16cm樣本既絲打
新年快樂

新年快樂絲打
好似有兩位澳門巴打填左form,但你地好似無whatsapp,見到既話我知其他聯絡你既方法呀,thanks巴打
而家想買係咪太遲
我終於whatsapp曬琴日下晝或之前填form既巴打絲打,如果有巴絲之前填左form仲未收到通知既話我知呀,因為有機會唔小心miss左/填錯左number thanks

辛苦曬

絲打你係whatsapp度同我相認啊,我想mark低你係預留左16cm樣本既絲打

好啊
睇下做幾多隻啦,正常大陸呢d叫打板無1000蚊,都要500一隻,工廠亦唔會打10隻,8隻,正常最多3隻,
我唔知樓主用咩辦法做到45蚊一隻,又可以幫把打做多幾隻咁,如果呢個價位做500,1000成本整約16-22蚊

賣45蚊係香港算好正常嘅利潤
料幾好 留名。
各位巴打絲打新春快樂,萬事如意
而家想買係咪太遲

唔會呀,填返form就ok,因為間廠都仲放緊假,所以其實未開始整
Form 已填
好似有兩位澳門巴打填左form,但你地好似無whatsapp,見到既話我知其他聯絡你既方法呀,thanks巴打

我係澳門巴打啊 有留whatsapp 俾你mail我 俾多次你

我係澳門巴打啊 有留whatsapp 俾你mail我 俾多次你

好啊 唔好意思我入左落電話contact但係wtsapp又搵唔到
redbean.sardine@gmail.com
thanks巴打!
Form 已填

多謝巴打支持

好啊 唔好意思我入左落電話contact但係wtsapp又搵唔到
thanks巴打!

Add左 絲打check 一 check
料幾好 留名。

多謝巴打支持

表已填
表已填

thanks巴打!

Add左 絲打check 一 check

好的 收到了
2隻
留名

表已填

多謝巴打支持
表已填

多謝巴打支持
2隻

多謝巴打支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞