整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
用whatsapp聯絡曬琴晚6點(27號)或之前填form既巴絲,
我check左幾次有無漏,未收到whatsapp既巴絲記住搵我,
可能填錯左號碼
留名

郵寄定?
啱啱填咗資料
郵寄定?

最好面交 (會約旺角/中環/九龍塘mtr)
都可以要求SF到付
仲收唔收 想訂
啱啱填咗資料

Thanks巴打支持
仲收唔收 想訂

歡迎巴打呀,因為放假d廠未開工,所以過完年前都會接
仲收唔收 想訂

海外巴打得唔得
有冇版權

睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

留名跟進
又做生意

利申:已填form
睇黎真係好好賺
前前後後都已經見過4,5個人上黎賣腦魔公仔

有demand 有 supply

手法低莊左少少囉
topic話"整左隻腦魔豆袋打算放office枱面"
以為係自己車自己整
原來係搵大陸廠商整再R生意
唔洗估都知樓主已經收左一批貨

仲要扮睇唔到果下先好野 塊面皮厚撚到

我整呢隻野既原意係比自己放係office枱面,但我又無咁既技術所以搵廠整,放上黎係想賣比d想要呢款公仔既巴打,由頭到尾都係講緊係廠造唔係我自己造,同已經賣得好平好平,再加上如果真係唔受歡迎既我好似開post果陣講一隻都唔會賣,因為我無貨係手,誤導左大家真係唔好意思,如果覺得我牟取暴利就更加唔好意思,因為成本都的確唔低

用得最多成本嘅唔係你,係原創方。

腦魔二世於高登的綠魔頭像其實是外國卡通片The Tick中其中一位角色 "The Human Ton" 手上的一隻綠色布偶公仔,名叫Handy。但Handy並非由The Human Ton所控制,因為Handy的思想是獨立的,他與The Human Ton在精神上都是不同的獨立個體。值得注意的是,Handy是沒有底部和腳的,與一些腦魔icon如有所偏差。
就算賺錢有乜問題
當佢成壇嘢咪賺幾千銀, 好多錢咩? 出嚟做嘢未?
一買一賣, 唔講以為樓主拎住支槍指住網友謀佢身家

幾千
300隻都上萬啦
仲要接單到30號

一萬又點?
唔知賣唔賣到200隻
佢賺到咪佢本事

backup佬:我賺到30萬係我本事
依度咁多人屌人靠偷片賺錢,點解冇人屌靠腦魔公仔賺錢?
https://lihkg.com/thread/89469/page/14

點睇
填了
最快幾耐有貨?
仲收唔收 想訂

海外巴打得唔得

可以 但運費要自付,會唔會好貴
最快幾耐有貨?

估計最快三月初
又做生意

利申:已填form

多謝巴打支持
填了

多謝巴打支持
Form已填

多謝巴打支持
又搵食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞