整左隻腦魔豆袋打算放office枱面

507 回覆
65 Like 272 Dislike
整隻160cm,想攬住腦魔瞓

160cm咁高既腦魔應該會好肥,肥到要張加大床先放得落
今次45蚊好似幾抵,又細細隻,不過會唔會再有細隻啲版本,有個繩圈仔可以掛下袋咁?同埋個嘴同條脷好似唔太靚,可唔可以睇埋修訂版先扑鎚?幾時截form?同埋係咪會keep住update修訂版?定有其他地方update,因為今次好似幾多負皮,怕巴打繼續update唔係咁好

pish

俾錢人搵仲要幫人擔心埋樓主俾人屌 精明消費者

屌鳩你做人有d 堅持呀
一開始扮睇唔倒就繼續扮埋落去呀

咪撚成日坐住個腦做生意啦柒頭

學到野
又做生意呀
眼見好多人唔抵得係到屌
做乜鳩
眼見好多人唔抵得係到屌
做乜鳩

佢地可能唔買野,平時都係自給自足
三月生日加搬Office

一隻放Office,一隻放屋企 腦魔驅邪擋殺 豆袋墊

腦魔風水陣
多請支持
留定名先,番緊工未得閒填

多謝巴打支持

支持

留左名要畢業版

多謝巴絲打支持
三月生日加搬Office

一隻放Office,一隻放屋企 腦魔驅邪擋殺 豆袋墊

腦魔風水陣
支持
眼見好多人唔抵得係到屌
做乜鳩

佢地可能唔買野,平時都係自給自足

感謝巴打支持
絲打面交完一齊食din好冇

唔好
已填
就算賺錢有乜問題
當佢成壇嘢咪賺幾千銀, 好多錢咩? 出嚟做嘢未?
一買一賣, 唔講以為樓主拎住支槍指住網友謀佢身家
就算賺錢有乜問題

agger,不過樓主個topic係呃左下人既
就算賺錢有乜問題

幾千
300隻都上萬啦
仲要接單到30號
就算賺錢有乜問題

agger,不過樓主個topic係呃左下人既

明白,下次有機會既話會講到明係比各位巴打留名買
已填

多謝巴打支持
已訂
填form一黎就俾電話咪冇得走數
已訂

多謝支持
填form一黎就俾電話咪冇得走數

過年後先需要落訂
越黎越多人整黎賣...

港豬最愛跟風

慘過大把人買???
名已留
就算賺錢有乜問題

幾千
300隻都上萬啦
仲要接單到30號

一萬又點?
唔知賣唔賣到200隻
佢賺到咪佢本事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞