[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (24)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
lm
仲記得你舊年好愛sony
xz1無啦啦無埋voip
有無巴打試過完保養前去換電? 得唔得架?
XZ4

片:https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=CIr9Sb6S_4U

尺寸: 166.9 x 72.4 x 8.2mm
螢幕: 21:9 6.5 吋
三主鏡頭, 無 3.5mm headphone jack , 側指紋鍵
Source: https://www.mysmartprice.com/gear/sony-xperia-xz4/

大家點睇?
長撚到
似堅料
呢條友之前爆xa3都係堅料
Btw3鏡可能係雙鏡+1廣色
Ois可能都冇
梗係堅 望吓邊個喺Twitter po出嚟就知
無咗前置雙喇叭
相機算法突破唔到,就直接抄人三鏡,好似remote咁長,側面指紋仲放咁高
睇嚟今次個設計師手指比上次果個長好多
我見係OnLeaks講嘅先敢post上黎
個3鏡會唔會係用XZ2P個雙鏡再加1鏡?
XZ4唔會冇compact 喇掛
大家覺得部XZ4外觀點?靚唔靚?收唔收貨?
其實幾多鏡 相機hardware幾勁都冇用
重點係個algorithm 你睇Google就知
睇睇吓,點解部XZ4全部機都好似無SONY logo?
非官方render, 可能故意遺漏姐

不過我部墨綠XZ2個Sony logo都暗到睇唔到
唔好咁長 比返金屬背我就收貨
個樣算係咁,只要冇乜大災情都會買,因為真係頂唔順部note3
純屬FF:冇咗前置雙喇叭,如果都係用oled,會唔會係用bravia嗰隻熒幕發聲技術?
變咗係底
覺得正面唔擺logo嘅話就會好悶好冇個性

望吓D M字額嘅機就知 部部一鳩樣咁

三叔都係 正面乜都冇望落好dull
應該會keep住用玻璃底,因為要整無線差電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞