[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (24)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
香港Sony: 即減三百 送一千超級市場禮卷
係真唔係呀 我見佢影相係幾靚先想揀佢 只係個樣同埋粒電扣好多分

今年啲機真係揀唔落手
唔係cut,而係根本冇走線落去
用HTC條USB轉3.5就實有聲
我又係toshiba 64 made in japan死左換左張新,跟手又買張三星100r90w黎用
唔係走去試下demo證實下好d咩
我都係死左張Exceria Pro
諗住貴嘢好d 點知第一次張sd就係佢
好彩都叫救到d相
不過我反*** 所以無買佢張128 evo plus
好抵屌
你果隻咩耳機先

如果隻耳機無codec/dac 要用機內拉audio線
而插sony(無拉到線) 係會無聲

當然都可能係隻耳機壞 唔一定手機壞
行開街搵d usbc 耳機demo插下咪知邊度壞
Sony條type c好似冇dac係入面
諗緊 XZ3 定XZ2P ><"

XZ3 : Staff price $4698-$500現金卷
XZ2P : $4580 -1000現金卷
sony?
呢個POST 唔係SONY 咩?
我指sony store 定大鋪
XZ3 SONY STORE , 有FRD 有STAFF CODE有折
XZ2P 就街鋪咋~
點解去到依個年代
xz3影完相放大仲要等咁耐先清
因為sony mobile係垃圾
買左唔好後悔
到今時今日相機連個自動hdr都冇真係屌出黎
影相又慢
你講原裝果條
如果原裝果條無codec
咁即係個usb頭有audio果2條線喇
XPERIA新的Premium系列考慮與BRAVIA Master Series聯動,支持CalMAN校色至DeltaE≈0,直接掛載多個3D LUT匹配校正各種色彩空間。
XPERIA尋求ALPHA,希望能通過USB Type-C to HDMI2.1 + DRC協議,接收視頻信號,觀看與錄製視頻(855支持4K/60p的HEVC Main 10 4:2:2)。
不過貌似只是單方面請求,某A沒有答覆。
應該係bug
click一click space bar再del番就有
for參考

我部XZ2係用到HTC Usonic USB-C耳機
個耳機應該係冇DAC, 我插落Nokia 6.1係冇聲出

似係個USB-C port或者耳機冇問題
等3個月就跳樓
吹閪到
咁佢用 OLED mon,又真係有可能做到嘅
BRAVIA:sony mobile?無人識你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞