[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (24)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
你方sony會賣得平咩
生性啲啦sony
日日屌佢facebook終於屌到出
之前屌佢唔出更新比個打手屌返轉頭
好似會再貴d你睇下而家xz3一出個貨就破6真心on9
你咪講笑喇sony mobile點會生性
更新完個指紋成日無反應,一係反應慢
我刷馬拉12月版冇野
可能你要洗機
備份再試下先
屌你老尾呀人地出左12月更新香港先出11月版an9
有pie升
XZ2C食左 PIE,最大分別係notification bar啲字大左
有無9.0 手勢操作
冇,乜撚都冇
sony
明明beta個陣有
更新完 用原生keyboard揀字係咁係到震好撚煩
相機更新完有新介面但換嚟嘅係noise 同油畫(好似係)
In Android 9.0 (Pie), the volume keys will only adjust the media volume. This is different from previous versions of Android, where ring tone volume was the default setting.
較鈴聲音量都要搞咁多嘢戇駕駕
更新完 用原生keyboard揀字係咁係到震好撚煩
相機更新完有新介面但換嚟嘅係noise 同油畫(好似係)
In Android 9.0 (Pie), the volume keys will only adjust the media volume. This is different from previous versions of Android, where ring tone volume was the default setting.
較鈴聲音量都要搞咁多嘢戇鳩鳩
Sony個相機apps冇得救架啦
支持中国移动 VoLTE:
国行版系统 XZs,XZ1,XZ Premium,XA2 Ultra,XZ2,XZ2 Premium,XZ3
香港版系统 XZ2,XZ2 Premium,XZ3

支持中国电信/联通 VoLTE:
国行版系统 XZ3
香港版系统 XZ3

中港接軌
因為12月更新先正常返
之前刷左11月第一版9.0影相勁差
刷左12月好似換左相機咁

呢張係12月更新影
介面用咗咁多年終於肯轉
宜家都用到google lens

其實每一代都已經預佢up完Android就會影相變差 因為呢個係真理
唔可以用失真校正 ,用左失真校正日拍都變油畫
冇晒雲
個日係陰天
多雲到咩都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞