[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (24)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我就係睇中佢21:9
https://qooah.com/2019/01/13/sony-xperia-xz4-renders-leak-again/
傳聞規格方面:Snapdragon 855處理器、6GB RAM、64GB ROM (支援最高 256GB MicroSD)、Android 9.0、支援快速充電及 3900mAh電池。

如果仲係64GB ROM, 都係執撚左去啦
6+128GB
三鏡
OIS (for video shooting )

反而無wireless charge

信就有 唔信就當笑話
用慣左WIRELESS CHARGE 先黎CUT 咁反智?
呢啲傻閪網forward嘅野望下咪算
xzp得5.5
64/128
OIS (for video shooting )
啱啱入手 XZP 深藍,$1780 Demo 機,9成新
5.5" 同 5.7" 唔差得遠

XZP, XZ1, XZ1C 有齊

順帶一提,大舖應該得返 粉紅色
我等緊xa3 ultra 個樣同傳聞一樣既話真係正
一樣樣
6+64
Dual cam (唔好太高期望)
21:9 mon
所以真係抵死
長鏡有OIS Wide鏡無 所以平時影相無OIS
屌咩玩法
反正無限高又未必會上
這就是SM作風
不過會送個透明套俾你( in box)
學大陸廠
無wireless charge
執7左佢啦
屌咁買左佢原廠wireless charge咪有得睇冇得用
無無線叉就比返金屬背我啦屌
https://www.androidauthority.com/sony-axe-xperia-compact-942849/
如果XZ4唔出compact
買返XZ1C會唔會好快唔夠用
冇得你揀
xa2 plus 買唔買得過?
見佢咁平有d興趣
for video OIS同五軸防手震有無關係
我信佢夠膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞