[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (24)

517 回覆
11 Like 2 Dislike
多謝你咁詳細解釋!
好似普通街外人 唔會明咁多 分家嘢, sony就係sony!
你唔會諗 買iphone 買samsung 唔會諗過 用返佢哋自己牌子嘅配件都咁多問題!
老實如果咁唔賺錢 又咁多問題, 不如早啲接咗 sony mobile佢囉!

Sony mobie 2020前都賺唔到就唔會再出手機變做內部部門

點為之內部部門呢?

5g內部整合部門
Sony mobie 2020前都賺唔到就唔會再出手機變做內部部門

點為之內部部門呢?

5g內部整合部門

即係唔會再出電話?
點為之內部部門呢?

5g內部整合部門

即係唔會再出電話?

當然
佢哋一定唔會合作
如果
相機部幫佢相機,相機部的入門DC冇人買
影音部幫佢搞聲,影音部的入門mp3冇人買
佢哋一定唔會合作
如果

肯定唔關事,依家手機市場都唔夠人玩,點會諗佢可以影響全世界
佢哋一定唔會合作
如果

入門dc同mp3邊有市場架其實
佢哋一定唔會合作
如果

其實a35/45 player都有人買既
但入門dc真係冇咩人買
佢哋一定唔會合作
如果

其實唔好話冇關係

之從iPhone影相和拍片靚左,noise的控制,俾好多入門DC好
而事實上,入門DC這幾年的出貨係低左好多

但入門dc真係冇咩人買

如果下放S-master和DSEE HX
SONY A係會冇人買,低價價市場會俾國磚食

但入門dc真係冇咩人買

如果下放S-master和DSEE HX
SONY A係會冇人買,低價價市場會俾國磚食

S-master都有分好多版本既 同埋DSEE HX 已經下放左
所以之前比人cut左既1399咪用ak4490囉
唔明就google下one sony點解同埋sony部門之間一向互不合作
講白d你有生之年唔會見到one sony

其實我都唔明 係香港 張sony 同sony mobile分開 ,定係全世界都係咁㗎啦?
我手機用佢 藍牙耳筒都係用佢, 兩樣嘢兼容有問題, 佢哋兩邊都話唔關 佢哋嗰邊事

耳機係sony 音樂部門出,手機係sony mobile
係2個部門黎
同埋sony 手機個wifi同藍牙連接一向穩定性一般
我之前xz2p係日本連車用上音響藍牙都連得好慢再唔係就時間長左無連會斷左連唔返,要重設個車同手機藍牙設定先連到

唔係sony mobile都有出earphones咩
例如助聽器

不過你話藍芽連得唔好 我都覺 係事實
其實我都唔明 係香港 張sony 同sony mobile分開 ,定係全世界都係咁㗎啦?
我手機用佢 藍牙耳筒都係用佢, 兩樣嘢兼容有問題, 佢哋兩邊都話唔關 佢哋嗰邊事

耳機係sony 音樂部門出,手機係sony mobile
係2個部門黎
同埋sony 手機個wifi同藍牙連接一向穩定性一般
我之前xz2p係日本連車用上音響藍牙都連得好慢再唔係就時間長左無連會斷左連唔返,要重設個車同手機藍牙設定先連到

唔係sony mobile都有出earphones咩
例如助聽器

不過你話藍芽連得唔好 我都覺 係事實

我用xs max第一次設定10幾秒連到
你老闆部xz2p連部車個藍牙第一次設定5分都未得
要熄xz2p藍牙重開先連到
XZ4

片:https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=CIr9Sb6S_4U

尺寸: 166.9 x 72.4 x 8.2mm
螢幕: 21:9 6.5 吋
三主鏡頭, 無 3.5mm headphone jack , 側指紋鍵
Source: https://www.mysmartprice.com/gear/sony-xperia-xz4/

大家點睇?

隻角唔夠方
XZ4

片:https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=CIr9Sb6S_4U

三主鏡頭, 無 3.5mm headphone jack , 側指紋鍵
Source: https://www.mysmartprice.com/gear/sony-xperia-xz4/

大家點睇?

隻角唔夠方

真係好似note9
XZ3個橫向就開相機功能有冇得熄?
有冇巴打用xz2 compact 手細想買細機返工用,想知評價如何
睇YouTube冇乜中文評測
有冇巴打用xz2 compact 手細想買細機返工用,想知評價如何

如果習慣到部機墜手就乜問題都冇

多謝巴打建議
返工有時單手用機冇咁易甩手,細機始終方便d

想問之前個touch問題解決左未

我唔知,但我部機冇

解決左
XZ4

大家點睇?

隻角唔夠方

真係好似note9

唔用金屬就部部一鳩樣

多謝巴打建議
返工有時單手用機冇咁易甩手,細機始終方便d

XZ1C
隻角唔夠方

真係好似note9

唔用金屬就部部一鳩樣

咁長想點。。。。?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞