[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
如果係高登 應該126post了

Joseph is a eat shit dog
Her mother should be diu by dogs
娘娘應該睇唔明

打返中文安全啲喎

我答應過情情要戒粗

可能當佢水泡豬嘅偽飯驚到縮咗

自願做木樁 一直係院仲未出返黎 都怪我太弱

巴打保重身體呀

趕fpj 捱壞左?

巴打保重身體呀

趕fpj 捱壞左?

保重身體喎

Her mother should be diu by dogs
娘娘應該睇唔明

打返中文安全啲喎

我答應過情情要戒粗

我識dog , 好得意架dogdog
但點解要eat既?????

梳馬尾

都唔知點解咁多人話 剪左短髮之後先可愛

長銀冇人識欣賞 , 因為你地遲入坑

雖然我都遲入坑 不過長銀>>>>>短銀

巴打保重身體呀

趕fpj 捱壞左?

保重身體喎

我意思指俾豬仔練習打左入院
有心了

一句講哂泰妍定銀河

打返中文安全啲喎

我答應過情情要戒粗

有聲既

巴打保重身體呀

趕fpj 捱壞左?

保重身體喎

有心了

頂 , 本身想打 奶爺咁大隻邊會有事

娘娘應該睇唔明

打返中文安全啲喎

我答應過情情要戒粗

韓國準唔準eat dog

好靚呀 btw已丁

真係唔係我囉
仲有漏左講 , 因為新年關係廠商已收爐 , 所以要起碼1個月後先比到特典你地 , 唔好意思

裸拍代罪啦

唔好咁 , 最多畀件你先 , 等你返到屋企跪玻璃

我發覺你經常帶頭欺負我

保重身體喎

有心了

奶爺呢個名會唔會太正

保重身體喎

有心了

奶爺呢個名會唔會太正

保重身體喎

有心了

奶爺呢個名會唔會太正

肥仔就有 我想做爺 姿勢100分

奶爺呢個名會唔會太正

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

諗諗下豬黨真係冇post過呢張
唔知佢地有冇呢? 又係考驗真飯嘅時候

扮工扮到家陣先收工
番工番到就死 所以唔係經常出現

諗諗下豬黨真係冇post過呢張
唔知佢地有冇呢? 又係考驗真飯嘅時候

扮工扮到家陣先收工

崔俞娜世界級

奶爺呢個名會唔會太正

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

原來迷你耳豬就係鼎鼎大名嘅奶爺

奶爺呢個名會唔會太正

肥仔就有 我想做(JOJO角色) 姿勢100分

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

睇黎冇人識JOJO

一句講哂泰妍定銀河

Why not both

扮工扮到家陣先收工

崔俞娜世界級

做野做到好頹 一頹就時不時 撳下個 豬仔live wallpaper 黎睇下 先冇咁頹

奶爺呢個名會唔會太正

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

睇黎冇人識JOJO

邊個話

奶爺呢個名會唔會太正

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

睇黎冇人識JOJO

邊個話

個名

奶爺呢個名會唔會太正

又姿勢咁
唔叫奶爺都唔得啦

睇黎冇人識JOJO

邊個話

個名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞