[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
ER..................

左邊個個係咪秀智

jisoo 呀

都唔係嘅...同雨天公演差唔多啫

其實我覺得幾靚

豬黨巴打

靚呀靚呀靚呀 俞娜點睇都係

agger

忙到啱啱先得閒上水
好掛住情情
好想知佢知唔知道我既存在
三月先有能力去
去唔到我都冇咩所謂 始終我對追星既價值觀都有保留
東方你究竟有冇訓過覺

忙到依家上水回應一下先
有訓呀...............訓左3個鍾就返公司
等陣食飯再小睡一下
ER..................

個造型師好憎女友定

喊出黎啊 還我清純女朋友

fashion嘅野................
不過點影女友都係咁靚

孖辮智真係好cute

真係世界級

孖辮智真係可愛值爆晒燈
下次cb可以考慮keep住
東方你究竟有冇訓過覺

忙到依家上水回應一下先
等陣食飯再小睡一下

3個鍾!
大神真係大神
東方你究竟有冇訓過覺

忙到依家上水回應一下先
等陣食飯再小睡一下

3個鍾!
大神真係大神

冇乜野,做IT呢行忙起上黎訓3,4個鐘都好平常啦
不過,近來有d野想試下做,所以用左夜晚私人時間做啫
而且晚上聽住女友嘅歌去做特別醒神

邊個唔讚我可愛就用風筒吹你

都唔係嘅...同雨天公演差唔多啫

其實我覺得幾靚

豬黨巴打

靚呀靚呀靚呀 俞娜點睇都係

agger

其實今次幾靚

型SinB.....
中分女友 vs. 洗頭未乾女友

https://www.instagram.com/p/BDE5cZhgyA1/
https://www.instagram.com/p/BPoaeY4AAvS/

上次得豬仔冇中分

吹乾上面張相 6個頭先啦 濕髮

吹乾上面張相 6個頭先啦 濕髮

終於諗得明個造型師
通常好似係女朋友叫男朋友幫佢吹乾啲頭髮
FF mode
中分女友 vs. 洗頭未乾女友

https://www.instagram.com/p/BDE5cZhgyA1/
https://www.instagram.com/p/BPoaeY4AAvS/

上次得豬仔冇中分

Dazed 個造型師一直都挑戰緊buddy嘅底線
d髮型一次比一次更出位,要挑戰埋女友可接受嘅程度
Griend USA 翻譯左OSEN嘅訪問
睇黎cb準備得差唔多

Gfriend USA 翻譯左OSEN嘅訪問
睇黎cb準備得差唔多

食飯然後小睡15分鐘先
Gfriend USA 翻譯左OSEN嘅訪問
睇黎cb準備得差唔多

黎lu 2月CB
原來韓國今日開始可以玩pokemon go,女朋友會唔會玩到上癮
原來韓國今日開始可以玩pokemon go,女朋友會唔會玩到上癮

銀仔會唔會連呢隻game都重課

銀仔會唔會連呢隻game都重課

金主銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞