[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
偶運會幾時播

小夜蓮做咩唔開心樣
好想攬實佢TIM 

睇唔到琳仔眼神咩 , 望住情敵呀

鏡頭前越開朗既人 鏡頭後往往最孤獨
i know that feel

呢個咪平時既我

終於的起心肝痴晒啲poster

日本妹+韓妹?

https://twitter.com/yujubae_/status/823069155892920320

LMFAO IM DYING this volleyballer put her name as 'You and Me' which also stands for "Yuna" which is her name i died

有幾多人試過張自己波衫個名改成暗戀既對象或者鐘意既明星 , 將號碼改成生日日期 , 我就冇試過啦
終於過到嚟同大家叫春
感謝時間巴借acc俾小弟
過嚟第一時間就係要追慒佬找數(時間巴叫嘅)
拜一拜咁多位大神先
終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春
PS:魯振盪呢個名好似被搶咗,所以認住個名後面多個時間先係貨真價實
cr Y E Z K I . O . I 😂 ‏@YezkIOI

CLS架 , 睇鬼怪睇上腦
拔左劍短銀係咪會煙消雲散 , 長銀會番返黎
其實我係鬼怪新郎 , 得我睇到把劍
終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春
PS:魯振盪呢個名好似被搶咗,所以認住個名後面多個時間先係貨真價實

係咪未換ac
終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春

派番粒膠畀自己
第2個message係我自己唔記得轉acc出
終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春

係咪未換ac

https://www.youtube.com/watch?v=plzNtfo6Llo

GFRIEND ISAC2017 PREVIEW CUT - SectionTV
終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春

派番粒膠畀自己

終於過到嚟同大家叫春
拜一拜咁多位大神先

歡迎來到自由國度
又多個人一齊叫春

派番粒膠畀自己

一黎又多左個正皮

好cute咁做熱身運動

琳子好正
https://www.youtube.com/watch?v=pjGeBV9Ildo

2:25 琴日1080P 俾煙花嚇親

日本妹+韓妹?

all 村姑 日本妹得一張但冇位啱心水貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞