[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike

飲水豬
東方你究竟有冇訓過覺
早晨
發覺豬黨最近收斂咗
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

琴晚諗去唔去諗到訓唔著
好眼訓
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

琴晚諗去唔去諗到訓唔著
好眼訓

擲銀
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

琴晚諗去唔去諗到訓唔著
好眼訓

擲銀

等銀仔決定你嘅命運
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

琴晚諗去唔去諗到訓唔著
好眼訓

擲銀

等銀仔決定你嘅命運

高質
早晨呀
早晨呀

晚上好

上次見到冇買到
今日又見到即刻狗衝買咗
擺係到供奉唔飲
早晨呀

晚上好

好辛苦
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

呢排好攰
早晨
發覺豬黨最近收斂咗

呢排好攰

各位早晨
近排晚晚收1130或者1200 所以少左上水
我覺得自己係偽飯嚟
對fansign冇咩憧憬,諗諗下都未必想爆碟入
(不過以後愈來愈紅,可能爆碟成本會不停上,應該有去趁早)
人生體驗就想睇下生放,公演,concert
再遲啲就變真正嘅大叔叔,可能自己都覺得自己好格格不入
其實佢地真係識你老鼠
同佢地講係香港黎咪敷衍下你話想黎香港
話自己學緊韓文最多咪問下你韓文係咪好難呢
同佢地講走左成個星期堂去睇預錄咪叫你要俾心機讀書咁囉
洗完錢買完開心最後咪又係換黎失落同空虛
跪求脫飯方法

推返上黎
咁可以點啫,每一隊fansign應該都係咁樣
每個一分鐘都冇 佢地又唔識你 唔通傾心事咩
fansign咁多場同過咁多個buddy講過野 應該都會有一套回應pattern
PS:打沉左
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

推返上黎
fansign咁多場同過咁多個buddy講過野 應該都會有一套回應pattern

見自己偶像應該係開心既
雖然同buddies傾個幾句好似例行公事
但係女友都應該樂意同埋想見多d fans既
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

推返上黎

見自己偶像應該係開心既

買起source music咁就可以令佢地一世都記得你呢位港飯

上次見到冇買到
今日又見到即刻狗衝買咗
擺係到供奉唔飲

其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

推返上黎

見自己偶像應該係開心既

買起source music咁就可以令佢地一世都記得你呢位港飯

自己開心咪得 做香港人難得開心下都要block返自己
我覺得自己係偽飯嚟
對fansign冇咩憧憬,諗諗下都未必想爆碟入
(不過以後愈來愈紅,可能爆碟成本會不停上,應該有去趁早)
人生體驗就想睇下生放,公演,concert
再遲啲就變真正嘅大叔叔,可能自己都覺得自己好格格不入

其實唔去fansign都冇乜問題
會沉迷追星都係因為個種神秘感, 對未知嘅期待,
一去左fansign,一係就更加沉迷,一係就幻想破滅, 「哦原來係咁樣」
保持距離咁膜拜睇下表演聽下歌咪可以一直保持個種幻想同期待
不過我會以去fansign做目標,因為呢一種期待帶比我學韓文嘅動力, 到時去唔去又後話
PS鳩up
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

推返上黎

見自己偶像應該係開心既

我怕自己或者各位對女友太多假設或者期待,到時跌得仲痛
不過期待同希望係好需要有
PS冇乜點訓真鳩up
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

推返上黎

當佢地望住你對眼同你講以上番說話,再加返個high five/握手/勾手指
當你能夠霸佔佢地視線十幾廿秒,你就會有種大地在我腳下嘅感覺
利申全部真實對話非ff

我怕自己或者各位對女友太多假設或者期待,到時跌得仲痛
不過期待同希望係好需要有
PS冇乜點訓真鳩up

殘酷嘅事實係見佢地咁多次都冇失望過佢地真係nice到喊
就算佢地本身可能攰西緊面,你同佢揮手一定會笑住同你揮返
呢個坑只會越踩越深

孖辮智真係好cute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞