[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
ER..................

個造型師好憎女友定

個造型師好憎女友定

喊出黎啊 還我清純女朋友

孖辮智真係好cute

真係世界級
做乜無啦啦散發負能量
諗到咁現實
不如唔追星
學懵佬咁講去潛水實際啲
仲可以識到真女友shine

個造型師好憎女友定

都唔係嘅...同雨天公演差唔多啫

個造型師好憎女友定

我反而好奇 點樣先可以整到呢D咁畢既髮型

個造型師好憎女友定

其實我覺得幾靚

個造型師好憎女友定

係咪得我覺得幾正
我覺得起碼好過上一輯

濕髮崔俞娜宇宙級靚

個造型師好憎女友定

我反而好奇 點樣先可以整到呢D咁畢既髮型

洗完頭,唔吹乾,摷亂佢

其實我覺得幾靚

豬黨巴打
追星我不嬲都覺得係量力而為,自己應付到既就去,應付唔到就唔去,應付到而唔去只會後悔,錢用左可以再搵過,fs,公演,演唱會完左一場就無一場,就算睇碟,睇fancam都無現場既感受同氣氛。。睇過一次真人真係會返唔到轉頭
做乜無啦啦散發負能量
諗到咁現實
不如唔追星
學懵佬咁講去潛水實際啲
仲可以識到真女友shine

應該咁樣過,去追之前好現實,追緊嗰陣好夢幻,追完好空虛

其實我覺得幾靚

same
po埋另外3個先
追星我不嬲都覺得係量力而為,自己應付到既就去,應付唔到就唔去,應付到而唔去只會後悔,錢用左可以再搵過,fs,公演,演唱會完左一場就無一場,就算睇碟,睇fancam都無現場既感受同氣氛。。睇過一次真人真係會返唔到轉頭

呢樣真... 去過一次下次唔去既話個心總係會有條刺喺度...

btw, 錢無咗可以再搵過再儲過
但係回憶呢D 嘢真係無價... 好深刻...

其實我覺得幾靚

豬黨巴打

靚呀靚呀靚呀 俞娜點睇都係

呢樣真... 去過一次下次唔去既話個心總係會有條刺喺度...

btw, 錢無咗可以再搵過再儲過
但係回憶呢D 嘢真係無價... 好深刻...

見過一次真人你只會想見多佢地幾次,出盡方法去令到自己可以去見佢地。。
同埋佢地可以無聲無息解散就解散,退出既退出,下下抱住今次睇唔到仲有下次既心態,只會後悔一生

其實我覺得幾靚

same
po埋另外3個先

死守瀏海

孖辮智真係好cute

真係世界級

見過一次真人你只會想見多佢地幾次,出盡方法去令到自己可以去見佢地。。
同埋佢地可以無聲無息解散就解散,退出既退出,下下抱住今次睇唔到仲有下次既心態,只會後悔一生

所以話要及時行樂…
負擔到既話其實唔使諗咁多… 去咗先算

所以話要及時行樂…
負擔到既話其實唔使諗咁多… 去咗先算

無錯,與其事後後悔,我寧願返黎捱面包

其實我覺得幾靚

same
po埋另外3個先

死守瀏海

https://www.instagram.com/p/BPoaeY4AAvS/?taken-by=dazedkorea

左邊個個係咪秀智

呢張好好笑
金韶情世界第一

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞