[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
有人講我壞話喎

娘娘係如何練成的............
有人講我壞話喎

型B就係型,點影都係咁charm

靚B
有人講我壞話喎

下一秒 打個鏡頭

我要打十個豬 , 豬黨呢個post好似冇出現過

諗諗下豬黨真係冇過呢張
唔知佢地有冇呢? 又係考驗真飯嘅時候

諗諗下豬黨真係冇post過呢張
有人講我壞話喎

下一秒 打個鏡頭

懵佬果然知我想點

可能當佢水泡豬嘅偽飯驚到縮咗

型B就係型,點影都係咁charm

好驚

B仔偷食俾發現
有人講我壞話喎

下一秒 打個鏡頭

懵佬果然知我想點

已代入
打死我啦銀仔
無乜人就啱啦
頭先俾情情鬧我掛住打全境唔推post
而家推番

咁岩既
佢都話我打左十幾年戰地唔悶既咩

點解你地咁大膽
我就唔敢逆sowon意
佢叫我唔呼吸 我都照做
無乜人就啱啦
而家推番

咁岩既

點解你地咁大膽
我就唔敢逆sowon意
佢叫我唔呼吸 我都照做

只能Say yes , 好似係
[quote]無乜人就啱啦
而家推番

咁岩既

點解你地咁大膽
我就唔敢逆sowon意
佢叫我唔呼吸 我都照做

試下唔say yes.....

打!!!
如果係高登 應該126post了

咁岩既

點解你地咁大膽
我就唔敢逆sowon意
佢叫我唔呼吸 我都照做

打!!!

打我啦
出盡力打我就啱啦

咁岩既

點解你地咁大膽
我就唔敢逆sowon意
佢叫我唔呼吸 我都照做

打!!!

打我啦
出盡力打我就啱啦

死抖m

自願做木樁 一直係院仲未出返黎 都怪我太弱

聽話就有娘娘wink~~~~~送比所有兵嘅

Joseph is a eat shit dog
Her mother should be diu by dogs
娘娘應該睇唔明

Joseph is a eat shit dog
Her mother should be diu by dogs
娘娘應該睇唔明

打返中文安全啲喎

自願做木樁 一直係院仲未出返黎 都怪我太弱

巴打保重身體呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞