[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike

江芷妮係誰

女友post最好講番多d女友啦

呢個post女友得50%左右

晚晚都有post圖巴撚番

曾經有巴打講過似江芷妮先飯

江芷妮係誰

女友post最好講番多d女友啦

香港藝人黎

我覺得乳豬就係乳豬,只有其他人似佢,佢冇似其他人
而且乳豬係靚d嘅

個香港藝人唔係好似乳豬喎

江芷妮 我細個覺得好正

香港藝人黎

而且乳豬係靚d嘅

江芷妮 我細個覺得好正

我岩先google左 覺得一啲都唔似
都係俞娜靚啲 俞娜得意又可愛又靚女

再開始女友圖海推......
女神yerin

哇,呢張靚到.......又可以加落做wallpaper

香港藝人黎

而且乳豬係靚d嘅

江芷妮 我細個覺得好正

豬仔最迷人嘅地方,我覺得係性格
認真豬,活力豬,暖女豬,搞笑豬,謙虛豬,水泡豬
PS:講講下,自己好似入咗豬黨咁

香港藝人黎

而且乳豬係靚d嘅

江芷妮 我細個覺得好正

最迷人 係佢好認真做d 古怪野

豬仔不嬲都迷人嘅

尋日乳豬飯拍睇清楚佢嘅靚樣

Yerin
起身好定賴床好

起身啦仲訓

可愛智

靚靚仙隊
起身好定賴床好

起身啦仲訓

咁起身囉
新年再訓
起身好定賴床好

起身啦仲訓

咁起身囉
新年再訓

新年再訓

依家距離新年都有6日
6日唔訓,懵佬果然能人所不能,唔怪得咁多正評

再開始女友圖海推......
女神yerin

好鍾意佢呢個新髮型

江芷妮 我細個覺得好正

佢迷我嘅 係佢把聲 笑容 眼神 性格 同埋經常都做埋啲古靈精怪嘅行為 傻下傻下 好鬼得意
點解鬼怪 個池恩倬 10年後要剪短髮? 想棄劇了
起身好定賴床好

起身啦仲訓

咁起身囉
新年再訓

新年再訓

依家距離新年都有6日
6日唔訓,懵佬果然能人所不能,唔怪得咁多正評

我都諗緊起唔起身
好肚餓

小夜蓮做咩唔開心樣
好想攬實佢TIM 

小夜蓮做咩唔開心樣
好想攬實佢TIM 

睇唔到琳仔眼神咩 , 望住情敵呀

小夜蓮做咩唔開心樣
好想攬實佢TIM 

睇唔到琳仔眼神咩 , 望住情敵呀

鏡頭前越開朗既人 鏡頭後往往最孤獨
i know that feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞