[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike

CS Lewis那麼說友伴是肩並肩的;
大家有著共同的目標,一起前行的,也就是真正的朋友。
或者懵佬以後告訴銀仔,
來得晚了是因為跟你們她們一樣,
追尋自己的夢想。告訴她們你走過甚麼的路,
跟她們一起成就了甚麼,那就型了。
gfriend也就勁了。

我這大叔也想寫好thesis以後拿給她們看呢。
每次要做不想做的事都會想到肥琳和乳豬。

不過找數還是應該的

CS Lewis那麼說友伴是肩並肩的;
大家有著共同的目標,一起前行的,也就是真正的朋友。
或者懵佬以後告訴銀仔,
來得晚了是因為跟你們她們一樣,
追尋自己的夢想。告訴她們你走過甚麼的路,
跟她們一起成就了甚麼,那就型了。
gfriend也就勁了。

我這大叔也想寫好thesis以後拿給她們看呢。
每次要做不想做的事都會想到肥琳和乳豬。

不過找數還是應該的

=,= <~只有這個才表達到我現在的心情
到依家未有任何cb消息公佈,ff完休息下先

懵佬,女友歡迎你去cb找數

但如果唔係三月cb都冇能力找數
想再追下次cb買埋鏡去

入fs 同女友講 I'm the leader of hkgbuddies

又係睇住可愛隣整野嘅時候
箭神隣好cute

想再追下次cb買埋鏡去

我就算係追都係再下次

入fs 同女友講 I'm the leader of hkgbuddies

淨係講過hk buddy,應該唔知香港有幾個站
我地個站係hkgbuddies,同埋我係小薯

想再追下次cb買埋鏡去

其實上果兩次cb前一,兩個星期已經有消息洩漏出泥
所以今次唔例外,應該唔會咁快嘅
雖然差唔多時候

想再追下次cb買埋鏡去

我就算係追都係再下次

再下次又會再下下次
係屋企追星仲開心,起碼呢到仲有一半人留守陪我

箭神隣好cute

Yerin bb

箭神隣好cute

Yerin bb

智呀
[img]https://na.cx/i/D3knNk9.jpg[/im]
智呀

好掛住我智
[img]https://na.cx/i/D3knNk9.jpg[/im]
智呀

好掛住我智

same

個icon

https://youtu.be/NcnwwXaHSuI?t=333

好正

世界第一隊係咁輸

睇下d精神食糧先
[img][url]https://na.cx/i/D3knNk9.jpg[/im][/url]
智呀

好掛住我智

same

個icon

幾時可以見到智

智呀

好掛住我智

same

個icon

幾時可以見到智

智呀~~~

好多智仔睇,智黨止住渴先

智呀~~
YERIN

清晨睇豬仔會清醒d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞