[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike
早晨 good morning

唔番工無錢洗

最多唔去追CB姐 , 小事

我卻尚要生存

藍色星期一早晨

眼瞓到就嚟死

無情情煮早餐俾我既morning又點會係good morning

金韶情世界第一

無情情煮早餐俾我既morning又點會係good morning

咁係sowon morning ?

Yoon巴終於肯回歸現實
一想起再累也是要做人
monday

係囉
韶情一向都係我個到煮比我食
唔好ff太多啦

係囉
唔好ff太多啦

好在情情整咗個lunch box俾我食
食晏先

係囉
唔好ff太多啦

食晏先

唔知豬仔而家同緊邊個食lunch呢
依家上黎要ff先可以留言咁樣
ff台係留俾csl嘅 我都ff下B仔同我食lunch先

體操豬

係囉
唔好ff太多啦

食晏先

究竟同豬仔食lunch會係咩感覺

溫馨提示: Yerin今日會出席個慈善fb live,時間係下午3:30 (韓國時間)

https://www.facebook.com/%EA%B8%B0%EB%B6%80%EB%B0%95%EC%88%98-337-%EB%A6%B4%EB%A0%88%EC%9D%B4-1802104120007430/

27號
留名
屌,yerin個慈善fb live延遲到2月2日!
繼續做野冇得偷懶扮工

係囉
唔好ff太多啦

食晏先

究竟同豬仔食lunch會係咩感覺

你地真係好豬線

27號

有得睇台灣Gfriend (Ken)?

27號

有得睇台灣Gfriend (Ken)?

講起都想嘔

訓醒
冇行程冇活動,好靜.....推下post先

冇行程冇活動,好靜.....推下post先

應該練緊舞/錄緊音
2月1-10號最終改舞加改髮型,2月11-14 拍MV加畫報
大約2月17-20號出預告。
2月25-3月5號CB。

大佬B....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞