[HKGBuddies]GFRIEND討論區(16) 兩週年應援大成功 感謝各位畢地參與!

1001 回覆
103 Like 11 Dislike

唔準ff...........都冇講2月cb
點都3月或之後

啦你自己都燈啦 我幫你唔到

比我試一次追cb,去一次fs就好,滿足下我呢個大叔飯
3月或之後啦

幫你地登下4月,咁可能有d機3月
反正我都去唔到唔關我事

幫下你地啦

2月cb!一定係2月cb!出哂flower hint就當係
4月啦
4月cb啦
4月交完fyp
可以追cb
4月啦
4月cb啦
4月交完fyp
可以追cb

好呀好呀 4月啦
唔好係三月就得 唔想生日唔係香港
幫下你地啦

數數手指原來對上一次cb都隔左段日子
那動人時光 不用常回看
上次追cb係人生中最無悔但同時又最後悔嘅一件事
點解做人咁矛盾
幫下你地啦

數數手指原來對上一次cb都隔左段日子
那動人時光 不用常回看
上次追cb係人生中最無悔但同時又最後悔嘅一件事
點解做人咁矛盾

再追多次就唔再後悔啦
4月啦
4月cb啦
4月交完fyp
可以追cb

好呀好呀 4月啦
唔好係三月就得 唔想生日唔係香港

4月忙到撞哂車咁呀
唔好啦
每次臨近CB , 天使同魔鬼都會係到內鬥

魔鬼 : 去追啦 , 可以燃燒生命去追行程 , 可以見到真人 , 同佢地傾計可以見證佢地拎一位 , 仲有Live聽 , 包你睇完無悔

天使 : 真係睇完會無悔 ? 追星值得蹝錢落去咩 ? 係屋企你咪又係一樣可以好開心咁叫春 , 入fansign得幾千蚊傾得個幾分鐘計 , 學你呀媽話齋佢地識你老鼠咩 , 買咁貴既耳機咁貴既電腦+mon 睇4k飯拍 聽歌仲好啦 ! 仲有呀 , 成萬蚊可以夠你去三次菲律賓潛水啦 , 唔係話想累積經驗做教練咩? 係到追星放棄自己夢想? 似咩呀你!!

永遠結果都係 天使>魔鬼
女朋友唔怕辛苦 永不放棄 追尋自己夢想既價值觀,先係值得我學習既地方
有咩理由為左去追佢地拖慢自己腳步 , 去韓國追星 不了

超級聖人mode分析 1999

魔鬼 : 去追啦 , 可以燃燒生命去追行程 , 可以見到真人 , 同佢地傾計可以見證佢地拎一位 , 仲有Live聽 , 包你睇完無悔

天使 : 真係睇完會無悔 ? 追星值得蹝錢落去咩 ? 係屋企你咪又係一樣可以好開心咁叫春 , 入fansign得幾千蚊傾得個幾分鐘計 , 學你呀媽話齋佢地識你老鼠咩 , 買咁貴既耳機咁貴既電腦+mon 睇4k飯拍 聽歌仲好啦 ! 仲有呀 , 成萬蚊可以夠你去三次菲律賓潛水啦 , 唔係話想累積經驗做教練咩? 係到追星放棄自己夢想? 似咩呀你!!

女朋友唔怕辛苦 永不放棄 追尋自己夢想既價值觀,先係值得我學習既地方

你應該將天使同魔鬼講嘅野調轉咁就fit晒
仲有唔好諗住扮聖人講乜野理想然後走數呀
上個post加埋呢個已經過百正皮
追完cb先去追尋理想
你唔係諗住咁可愛銀仔之後見唔到你不停so sad呀嘛

毒撚真係冇自信見佢 , 一定緊張到唔知講咩就下一位 , 唔好蹝錢去柒啦

柒完要搵窿捐 搵唔到窿真係脫飯架啦

毒撚真係冇自信見佢 , 一定緊張到唔知講咩就下一位 , 唔好蹝錢去柒啦

你點知會柒呢
可能銀仔就係鍾意你依種毒毒地,mk靚仔咁嘅朴x佢就嘛嘛地啦

你點知會柒呢
可能銀仔就係鍾意你依種毒毒地,mk靚仔咁嘅朴x佢就嘛嘛地啦

自問冇扑經咁矮同咁柒咁mk , 銀仔應該唔會鍾意我
其實佢地真係識你老鼠
同佢地講係香港黎咪敷衍下你話想黎香港
話自己學緊韓文最多咪問下你韓文係咪好難呢
同佢地講走左成個星期堂去睇預錄咪叫你要俾心機讀書咁囉
洗完錢買完開心最後咪又係換黎失落同空虛
跪求脫飯方法
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

快啲繼續打沉我
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

sad but true
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

快啲繼續打沉我

去到秦場已經心足
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

快啲繼續打沉我

去到秦場已經心足

追星去聽演唱會做下應援又唔過份 , 唔知點解講到入fansign就過唔到自己個關
其實佢地真係識你老鼠
跪求脫飯方法

Sad but true 啲問答有哂formula 咁

快啲繼續打沉我

去到秦場已經心足

追星去聽演唱會做下應援又唔過份 , 唔知點解講到入fansign就過唔到自己個關

因為你覺得投資同回報唔成正比姐

快啲繼續打沉我

去到秦場已經心足

因為你覺得投資同回報唔成正比姐

特別係冇相機既我 , 有相機都可以影相放上sns到 , 而家我乜都冇

傾完計之後真係on99咁望住佢地同人地談天說地

CS Lewis那麼說友伴是肩並肩的;
大家有著共同的目標,一起前行的,也就是真正的朋友。
或者懵佬以後告訴銀仔,
來得晚了是因為跟你們她們一樣,
追尋自己的夢想。告訴她們你走過甚麼的路,
跟她們一起成就了甚麼,那就型了。
gfriend也就勁了。

我這大叔也想寫好thesis以後拿給她們看呢。
每次要做不想做的事都會想到肥琳和乳豬。

不過找數還是應該的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞