[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
想講之前football leaks有話過有位贏過multiple champion league既球員fail doping tests, 上網都估係皇巴個邊既人

開名先算啦

And the leaks don’t stop there. Der Spiegel is planning multiple videos and articles with 15 other news outlets. One story even has positive doping tests on a MULTIPLE champions league winner. This is about to be INSANE.

斬件黎報
想講之前football leaks有話過有位贏過multiple champion league既球員fail doping tests, 上網都估係皇巴個邊既人

開名先算啦

突登唔開名引發世界大戰 

開名先算啦

突登唔開名引發世界大戰 

補返LINK
http://www.spiegel.de/international/football-leaks-manchester-city-paris-saint-germain-gianni-infantino-a-1236277-amp.html
提得多次贏過歐聯
近十年都係得皇巴贏過唔止一次
突登唔開名引發世界大戰 

補返LINK
http://www.spiegel.de/international/football-leaks-manchester-city-paris-saint-germain-gianni-infantino-a-1236277-amp.html
提得多次贏過歐聯
近十年都係得皇巴贏過唔止一次

會唔會係近排情緒波動既球員

唔知你講邊個
會唔會係近排情緒波動既球員

唔知你講邊個

對面隊隊長

我覺得就算係真都會係d唔勁既球員
乜撚野謝安琪條on9咩料 巴塞係咪姦咗佢老婆

對面隊隊長

will be insane喔

無謂估
冇講明邊隊既情況下
最後發現係小花老鼠屎契仔一樣好爆

無謂估
冇講明邊隊既情況下

小花場場跑咁少邊忽似
乜撚野謝安琪條on9咩料 巴塞係咪姦咗佢老婆

乜鳩關巴塞都jer住

條友好撚on9

乜鳩關巴塞都jer住

條友好撚on9

晨早block.哂呢啲垃圾

無謂估
冇講明邊隊既情況下

小花場場跑咁少邊忽似

有期咪係咁嘔
無謂估
冇講明邊隊既情況下

小花場場跑咁少邊忽似

有期咪係咁嘔

tata哥期?
哥陣唔修身亂食野 有次仲見到有肚腩
華維迪:美斯可踢……但未必冒險

【now.com體育】巴塞隆拿教練華維迪親證,美斯已傷癒,能夠於周二作客國際米蘭的歐聯大戰中復出。

球王美斯早前右手手臂骨裂,一度預期要休息3個星期,但在上周閃電復操,今場更被納入出征大軍。華維迪(Ernesto Valverde)更新美斯近況時表示:「他可以上陣,但不肯定。他在操練時表現正面,不過我們不想冒上他再次受傷的風險。」

巴塞在上仗歐聯主場輕取國米2:0,今戰作客聖西路,華維迪認為這支意甲傳統勁旅會踢得更進取,爭取更多控球權:「他們在意甲的演出很好,贏了很多比賽。我們會嘗試進取一點,相信國米也一樣,所以要小心應戰。」

國米主帥史巴列堤日前笑言,若他們跟巴塞操取同樣輕鬆的操練方式,肯定以0:18大敗,華維迪亦以幽默方式回應:「那我希望國米明天只熱身10分鐘吧!」他其後才認真地表示,每支球隊都有不同的備戰方法。

【now.com體育】巴塞隆拿教練華維迪親證,美斯已傷癒,能夠於周二作客國際米蘭的歐聯大戰中復出。

球王美斯早前右手手臂骨裂,一度預期要休息3個星期,但在上周閃電復操,今場更被納入出征大軍。華維迪(Ernesto Valverde)更新美斯近況時表示:「他可以上陣,但不肯定。他在操練時表現正面,不過我們不想冒上他再次受傷的風險。」

巴塞在上仗歐聯主場輕取國米2:0,今戰作客聖西路,華維迪認為這支意甲傳統勁旅會踢得更進取,爭取更多控球權:「他們在意甲的演出很好,贏了很多比賽。我們會嘗試進取一點,相信國米也一樣,所以要小心應戰。」

國米主帥史巴列堤日前笑言,若他們跟巴塞操取同樣輕鬆的操練方式,肯定以0:18大敗,華維迪亦以幽默方式回應:「那我希望國米明天只熱身10分鐘吧!」他其後才認真地表示,每支球隊都有不同的備戰方法。

出下半場囉

出下半場囉

旗兄今晚買咩

出下半場囉

旗兄今晚買咩

國米
4點
乜鳩關巴塞都jer住

條友好撚on9

晨早block.哂呢啲垃圾

條友傻架喎 一早完全封鎖左廢鳩事理佢
啊!!!!!!!!!!!!!!

發洩吓姐
近排忙到pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞