[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
比左好多機會證明佢唔岩巴同真係冇能力
事實根本其他後生值得比更多機會 丹 細佬 malcom alena puig
放佢走根本對其他後生 球迷 球會 同佢自己都贏
Ag 甘包比機會夠唔夠多
Mina digne paco ag 細佬 munir呢啲知道點對自己將來發展先好 都願意出去搏 dso應該話佢忠心/天真/定蠢好?
唔洗兜啦
喺你眼中佢就係同J杜一樣係小強呃飯食
咪認左佢囉
話佢冇能力踢唔岩踢都算
講到佢同J杜 杜格拉斯一樣呃飯食真係無名火起
無期望就無失望不如唔好睇波啦
點爭 爭得嬴邊個
我話佢小強係覺得佢點都趕唔走炸喎
講真呢兩季咁少機會出又證明自己風格能力都唔岩既時候 點解有offer都唔走
比你屌多得我呢啲球迷先冇人重視後生我先無名火起 明明我同呢度啲巴打成日屌華狗唔輪換唔比機會青訓同後生仔
左翼咪munir
小強不嬲就話左J杜 杜格拉斯呢D堅冇料講明唔用都唔撚走既
Sor D SO我冇聽過話華DEE講明完全唔撚用咁又點會係小強之流
如果轉會期華DEE肯講清楚唔會比機會人我唔信佢唔會走
定係又要學返當年哥狗雪鳩亨利伊巴嗰招咁
成個女人咁有咩唔妥唔撚講當人透明逼到人灰鳩哂先走到
話佢太忠心/太天真 Fine
但成件事就唔好講到係D SO錯撚哂咁
講真ag mina其他球員冇認真訓練咩
知自己冇位置都出去闖啦
Malcom都冇機會嫁 但至少佢未見底同見到速度射門都幾好
就算丹上年傷左大半年 但都見到佢有潛力 左右腳都勁 射門同速度都好
Dso 真係相對能力弱啲 踢翼/中中都失望多
可能小強個字令你誤會左
Anyway 賣走真係對各方都贏
總之我唔會變我立場
再出埃及呢度班友睇到爆血管架喇
都係上面嗰句
暑假時華DEE夠膽拍心口講唔撚用佢既話
我唔信佢仲會留低等一個冇既機會
我都唔會話佢值得一個正選位
但細佬都可以由邊緣人上返黎
我唔信比足機會佢佢會咩都做唔到
拎上季前季黎話人唔得又唔見得好有說服力
球壇大把例子一季好勁一季好廢掉轉既都有
華DEE今季比佢既機會就只有一場作客既國王杯
而呢場都唔止佢一個表理麻麻
季中搵到住好人家既
我贊成佢走
反正鳩雪都好難打返起
出去再闖都叫有機會摑到華Dee口腫面腫
雲加接手華dee味
搵摩佬先 有巴塞DNA
旗囝燈到傻撚咗
雲爺爺就是巴塞最後一塊拼圖!
屌你老母
呢幾場
其實有入波有助攻有過人

係嗰日打華歷簡奴閪啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞