[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
粉紅色嗰件應該印邊個好
我屌你老未
上網見話美斯好似問過華dee點解Malcom咁少出場機會
唔知係唔係之後出多Malcom既原因
@Oxxxxxx_Dxxxxxx
@沙xxxx狗
Wa dee今季好撚好玩
由季初用古打中場
用艾法頂中中再推古上翼 又成隊順左喎
之後美斯傷 以為佢會出丹 又出細佬 效果算係咁
Av打下打下做埋後備奇兵 出到黎都打得好
古打得差都識換埃及 埃及打得唔好 但換個下個思路又錯唔曬
最正係上場估唔會入malcom仲差d做埋功臣
又唔學西班牙文又冇心踢
如果執到馬達就正
摩狗唔要好心咪霸住啦
華dee已經黑鳩左維度過黎踢後備10分鐘 仲買老坑累鬥累
維度冇咩用認真
波牛一隻
馬達呢種用腦踢波的球員岩巴塞多啲
疤比D on9鐵桶陣踢到翻盤咪知有無用囉
你要中場攻擊手 古天奴已經係啦 仲洗乜買30歲老野 家陣成隊陣容都飽和晒 大把人無得出場
其實上季個華dee先係咁耐以來至撚唔尋常嗰個
波牛一隻就唔可能喺哥迪奧拿手下踢正選中場嘅
我覺得佢同尼安高蘭差不多
AV 點都唔會係波牛類掛
意識幾好呀
vidal都波牛 ?
佢以前踢過中堅右閘
哥狗期下都係長期正選
得罪講句我覺得佢係近十年最勁防中
攻得守得
mata就不了老同能力都唔夠
佢全盛果陣都未必做到巴正選
再者比後生上位啦
Nainggolan同佢個髮型真係差唔撚多嘅以前
仲有拿玻里個Hamsik 當年人稱意假三頭雞

弊在其實三個都唔撚係波牛呢
咪睇人個樣兇神惡煞就當人係苦力球員啦
維度根本係box to box到playmaking一應俱全嘅全能中場來
呢十年講樣樣有嘅中場 得耶耶托尼同佢可以fight 下
喺國家隊打埋閘
利華古遜到蛆狗初期入波都要佢做埋
防守到位 夠硬又夠惡 活動範圍大
就算退後打分波都有能力 否則喺哥狗嘅拜仁佢無可能係正選
重未有接班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞