[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佢同球員關係似乎仲好過安蛇
巴治奧踢到三十七咪又帶住班中遊隊友喺意假踢
真係唔擔心美斯會回塘 係覺得佢唔駛踢埋啲國王盃 無乜重要性嘅波咁解
雞屎文係最好
但人地應該留低做馬會icon甚至legend
年紀來講佢都27
再唔買都過氣
無謂阻人發達

至於伊卡迪
你真係覺得佢似巴塞青訓?
即係我覺得前者係適合巴塞但轉會唔可行
後者直頭係唔適合

一場掂波十幾腳 傳波十腳嘅前鋒
隱形戰機 喺巴塞踢等於打少個
費明奴 最岩真心
個人喜好
拿卡錫迪

不過唔想佢來
唔明點解個個要費奴
明明假9嚟 嚟到咪同小花撞哂位
拖肥個67lison最fit
問拖肥買易過利啦
法明奴其實啱駛 不過唔知猁狗又會唔會發爛咋
踢多兩季先啦佢
上季數據都唔好 今季都係岩岩開始
買返黎華狗都唔用啦
費明奴仲踢多兩季都三十歲
直覺上覺得啲高大嘅中鋒都係唔啱用
依家勁中鋒真係勁少
同埋踢巴前鋒真係越成熟越好
依家科技進步左 球員退化越黎越慢
當下季買真係唔擔心用一兩年就收皮
明奴又唔係靠速度搵食
不過如果你話買琴包皮既話用明奴double價買我都肯
有實力有未來
我都好期待意甲波蘭果個前鋒點成長
一來年紀唔細
二來人地都唔願離開鏝啦 喺嗰度萬人擁戴
真係貪同美斯老友咩

其實
國米來講
個Lautaro Martinez
我覺得佢幾似後生嘅阿古路
不過又係後生得滯擔唔到大旗
覺得周身刀冇張利 狀態飄忽
運動科學再進步都要球員有心keep fit
同埋有啲天生體質都係障礙來

佢的確唔係靠速度搵食 但係一日仲係類似而家嘅踢法 巴塞嘅九號要向前第一線迫搶 體力好撚重要 過左三十歲仲咁操勞 我都唔知咬咬仲頂得幾耐
波蘭神鋒
應該係講緊熱拿亞果個Piatek
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞