[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咁又未必
佐真奴似弱版影帝 但指揮比影帝更好
有睇車都見到有同冇佢條中場走位配合各方面都差啲
B隊都有個o busi
以前覺得Samper上限比影帝更高
近十年講全能係vidal 講控球防中係影帝
家陣係出個沙皮都難
佐真奴其實好fit
不過佢跟實沙利
咁我覺得要出多個美斯仲難
聽晚鋒線

丹 咬 猛禽
係就想睇
有冇話美隊幾時有得岀
想分享下點解我中意Samper
佢初初上一隊已經表現出同年齡唔相乎嘅冷靜 就係好似arthur咁
視野係廣到你以為佢踼左好多年 控球護波反搶都好好 好有巴塞feel 感覺佢踢前一格沙維位都得 thats why佢上限可以高過busi
可惜高層係冇防中後備之下都要借佢走 更可惜係去左las palmas之後重傷 佢打格狗係幾好
而家咁嘅結局 我真係屌鳩高層老母 佢傷好之後留唔低都好 可以好似巴查子咁係中型班打得起都足夠了
諗起佢個句 唔想着巴塞以外嘅波衫
影帝勁就勁 但講到底佢真係體系球員黎 踢控傳佢係非常有用 但講十上十落 高位逼搶 其他踢法都未必啱佢
好似夢三 影帝加沙維加小白就係最夢幻組合 成個體系出哂黎
不得不說美斯越黎越照顧啲細路
之前教259野
上年鼓勵dso
不斷教緊丹走位傳波同鼓勵佢(雖然都係唔長進)
依家就為malcom唔抵 親自幫佢問華狗點解咁少機會
Btw rac1 兩間喉舌
同加泰 馬德里啲媒體
都先後講過丹有紀律問題
Dso會返生先定世界末日預言會應驗先
原來出細佬係美隊蘇9主意
仲以為華dee轉死性夠膽大戰搏一搏建奇功
到今日仲有人信美斯有咁大權
咁比建議都有權既
巴塞不乏腳法好既人
巴塞有時揀人淨係睇技術無視身體質素
b隊有版睇
班人喺西乙都唔夠撞
Leon Goretzka 依個係我覺得家陣後生最好既中場 不過真係服撚左德腸 又去踢拜仁玩鳩自己
Btw下場巴查回家
古傷 美斯唔知出唔出到 丹冇訓練加紀律問題
Malcom咁都冇得出要屌華狗老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞