[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
拉世界杯又踢足
返到黎好似除左國王杯之外又係踢足

其實佢不嬲都鐵人來
安蛇時期佢都差唔多係全勤

Btw 尋日alena落左場大家點睇
拉世界杯又踢足

下場可以抖下了
拉世界杯又踢足

下場可以抖下了

狀態無好過 但係可以場場正選 華dee 魔性澎湃 勁牙
拉世界杯又踢足

下場可以抖下了

唔知下場av有冇機會正選呢
下場可以抖下了

想睇 化影av
25幾格幾衰都好
人地起碼有實力
揀人傳都可以做到野
有事果時擔到大旗,不斷進步

丹真係唔知想點
arthur一開始都係俾人雪,依家都可以正選了
佢好似放棄曬等轉會咁
啲加泰狗媒針到佢咁邊有心機踢
今次哩件事係佢問題
咁之前呢
有次屈佢遲到點知原來流料
夏天日日係度loop要賣佢
邊個年輕球員冇犯錯
但比班狗媒針到咁真係第一次見
啲加媒又係cls,啲老嘢eg 碧基有問題又唔會大力屌
尋晚成條後防最柒係羅白
結果?
班賤種狗媒咪又收哂聲
點解呀 佢青訓lo
丹心諗好彩我唔喺度唔係肯定做戰犯

Dembélé showed up to the game with odd glasses and a hat even though it was only 19 °C. [marca]
Sport and Marca are reporting this....

you sure?

on9著乜嘢都要俾人屌

想睇 化影av

下場正路應該
古 蘇 美
花 影 av
明 主 懶 蘿
除左主席同蘿蔔之外 其他都
諗返都唔知嗰陣點解會迷蘿白
拉世界杯又踢足

下場可以抖下了

其實點先算狀態好
前面贏老西國米皇馬嗰幾場佢差咩
下場可以抖下了

其實點先算狀態好

開季頭幾場已經覺得佢鳩撚到依家

其實點先算狀態好

....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
有遠射有傳波buildup 防守都到位
唔知你點睇得出佢差

當然我覺得係自從出左Arthur之後幫到佢同影帝好多
其實點先算狀態好

....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
唔知你點睇得出佢差

中場甩波 傳失 入禁區重炮-6入到 唔代表踢得好啊化
其實點先算狀態好

....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
唔知你點睇得出佢差

老實講開季嗰排唔係鳩啦
諗返都唔知嗰陣點解會迷蘿白

佢同拉其實好簡單
夠勤力做到野
問題係冇適當既輪換
結果一狀態唔好就成條右路收皮

與其賴球員
我會屌華維迪做唔好輪換多D
平時拉仔後上/遠炮
羅拔圖全場跑帶動反擊時又唔見你地屌佢2個廢

....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
唔知你點睇得出佢差

入到波又話人-6
下次企定定喺中場又話人唔後上幫波

....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
唔知你點睇得出佢差

嗰幾場都係九成幾傳球成功 甩波?
....唔知講咩好
至少我講嗰幾場
唔知你點睇得出佢差

入到波又話人-6
下次企定定喺中場又話人唔後上幫波

繼續-6足球 又可以出歐聯比羅馬打柒了
所以真係有時唔明你地要求係點

主場打國米 passing successful rate 92.9% 98次傳波
仲有2key pass 1assist

講緊西甲咁多場傳波成功率9成以上

然後你話佢交失 甩波
場均dispossessed0.6
Bad control 0.7

一場都少過一次

主場打國米 passing successful rate 92.9% 98次傳波

然後你話佢交失 甩波

一場都少過一次

好多外國球迷都係咁
一場差就話要賣又盛
最離譜見過有人話拎佢換拉比奧特

然後你話佢交失 甩波

一場都少過一次

好多外國球迷都係咁
一場差就話要賣又盛
最離譜見過有人話拎佢換拉比奧特

rabiot呢個仲撚on9
與其搵戰犯
不如諗下黎緊用咩心態睇波喇
衰d講句,呢d閪波重有排要睇啊

隔離蘇拿利破哂初陣紀錄
盧柏迪古死得冤枉
與其搵戰犯

源頭都係華DEE度
怪哂球員真係冇咩意思
尤其某D球迷屌開既埃及尋日都證明到自己唔係差到冇資格踢巴塞

隔離蘇拿利破哂初陣紀錄
盧柏迪古死得冤枉

吾皇回勇 垃圾疤準備雞胸未
與其搵戰犯

當中游波睇你會好滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞