[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
去左京都

腿張開
去左京都

腿張開

瘦腿

去左京都

腿張開

瘦腿

咁撚大件仲坐車=.=
如果華狗唔續
想巴請啲教開大球隊既教練
教中型型果啲怕用人保守 壓唔到班人
買人眼光又窄 歐戰又冇乜經驗
噚日人地玩5個中場爆你兩閘助攻嘅虛位,輸到兩球就好變陣用施美度右閘羅白右中場踢返442啦
玩到下半場先換vidal出嚟,推拉仔去右
兩個都慢點守
如果華狗唔續
想巴請啲教開大球隊既教練
教中型型果啲怕用人保守 壓唔到班人
買人眼光又窄 歐戰又冇乜經驗

咁市面上好似無邊個教頭啱
大牌領隊又要識踢控球主攻
哥迪奧拿又唔會返來架啦
咁仲有咩人先

何況巴塞由訂立左個方向之後
好少可請知名領隊同老野
告魯夫上任之前
球員時代有威名加名宿
但執教經驗都係3年阿積士 拎過荷蘭盃同盃賽冠軍盃

係佢之後就試過搵笠臣(老野 多年旅歐經驗)雲高爾(大牌 雄霸荷蘭 拎左歐聯)
但佢地之後 ferrer(又係教貝迪斯好好成績)rexach(告魯夫副手)甚至救火嘅antic
都唔係好撚大牌嗰啲
列卡特來之前都只係教左荷蘭歐國盃四強同教到鹿特丹斯巴達降班
之後嗰啲大家都熟 唔講
噚日人地玩5個中場爆你兩閘助攻嘅虛位,輸到兩球就好變陣用施美度右閘羅白右中場踢返442啦
兩個都慢點守

我都覺得有一部份係輸陣型
唔好話換人
落到場10零分鐘見唔對路就轉馬琴右邊442啦
一定唔會輸到咁
兩個都慢點守

唔好話換人
一定唔會輸到咁

之前有人讚華狗戰術出色 笑撚到我
兩個都慢點守

唔好話換人
一定唔會輸到咁

華dee啲換人應該無咩意思 為換而換
戰術呢啲野應該只係我地捻多咗 佢根本無呢個意思
唔好話換人
一定唔會輸到咁

狗屎運就有少少

狗屎運就有少少

Piqué to Vidal after the game regarding a misunderstanding on a play: "If you tell me 'it's mine', ok, but I've never heard 'I' in my life." [Mundo Deportivo]
Piqué to Vidal after the game regarding a misunderstanding on a play: "If you tell me 'it's mine', ok, but I've never heard 'I' in my life." [Mundo Deportivo]

I

I

叫佢黎香港
成堆球迷「唉」畀佢聽

me can carry

梗係印cristiano ronaldo啦

咁我寧願唔印了
梗係印cristiano ronaldo啦

咁我寧願唔印了

又話c7

古仔牙ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞