[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
埃及球王值得更多
根本成隊波結構都係畸形點會唔出事
巴塞應該係唯一一間球員>>>>>>高層>教練既球會
成日話拜哥幾件係球霸
真心 巴有分別咩?
你search番以前老鼠屎影帝喺傳媒面前對高層講過咩就知
冇錯膠層係垃圾 但球員自己都唔係做得好
球員永遠冇可能大過球會
大家用自己角度諗吓
你係教練 見到連球會主席對住班員都成隻狗咁
你仲敢唔敢搞佢地

教練問題就冇得諗
連蝗狗都請唔到人
巴可以揾邊個
諗起上年古hat trick 輸波
睇下哥狗
點解喺鏝教得咁爽
唔係鏝班人個個世一
係成隊波100%哥狗話事
sane上季奪冠功臣
今季冇態話雪就雪
btw哥狗今年真係變左
起碼冇好似以前咁領先一味攻唔識收輸反擊
連作客晏菲路都醒水唔鬥攻
嗰場又真係好撚慘
主席上去做前鋒真係想死
諗起某年嘅國家打吡,條友係門前幾碼接到波,拉弓射門個動作慢撚到,我係龍門飲完杯茶都仲夠時間封你
屌老鼠屎你就咪撚打前啦
跑又唔夠快
又唔夠人撞
自己責任做唔到走去攻
Only Huesca, Rayo, Athletic and Levante have conceded more goals than Barcelona (18) in La Liga this season.
埃及唔比波佢自己黎比佢屌添
你估只有後防有默契一字排開整越位陷阱
懶叻頭鎚強好多
pk 個頭真係無定向 只能解圍
lenglet 死救搶點勁. 但防守都係差少少
但點都好過條老鼠屎
betis is the first team to score 4 goals at the Camp Nou since 2003

輸波輸到冇晒感覺係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞