[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
究竟係班後備踢得落力過正選
定係正選冇氣踢唔落
我唔知
但係搵戰犯呢樣野就真係好撚on9
其實華dee個問題係識執正選就唔識換人

識換人嗰場即係話你聽正選閪左
其實上場巴查同滴露都倒戈
巴查仲要有大量攔截
咁佢6:1同爆seed帶波幫手絕殺賤種都好經典嘅
其實我睇betis都係睇佢同路些素

唔知係咪咁我尋日睇得幾開心

lo celso 幾撚勁
你點睇William carvelho
巴查子回家吧

已經搵左3位手足食扑野家
希望大家唔好再Jer放題同自助餐條數

btw,有條女著得好淫,搏乜?
人都走左幾年
咁都唔比慶祝
你搵咗ben gor 就當係?
根本就好撚簡單 多d用下維度施美度輪換已經搞掂
拉影就從來質素上無問題 唔好操死佢地就得 有維度羅白頭輪換夠曬啦
右閘我就主張重用施美度 咁撚好波攻力又夠肯突破速度快 完全就係而家右路所需
羅白頭做翻萬能插輪換右閘中場就fit曬
我阿婆都識換啦弱智華狗
我都想有家姐
根本就好撚簡單 多d用下維度施美度輪換已經搞掂
拉影就從來質素上無問題 唔好操死佢地就得 有維度羅白頭輪換夠曬啦
右閘我就主張重用施美度 咁撚好波攻力又夠肯突破速度快 完全就係而家右路所需
羅白頭做翻萬能插輪換右閘中場就fit曬
我阿婆都識換啦弱智華狗

認真?
第二球碧基個眼神防守簡直一絕
最好笑係年年都話應承羅拔圖比佢上返中場但最後又踢返閘
寫封email比華狗ok?
來香港做局長啦,呢啲鳩款啱晒華dee
認同
其實上季都係
有時有一兩場拉影蘇踢撚到上哂身
就係因為抖夠左
出死一個陣唔輪換咪踢到羅馬個場咁
去左京都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞