[還返馬琴畀人喇🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (271)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
呢d假膠真係驚佢老母閪咩
so9點解一到歐聯就唔識入波
歐聯長買蘇9特別項目無入球應該可以致富
你買撚完下場就開齋你睇
so9好小鼓勵人 成日怨人就多 除左美斯
可能就係投入
同呢啲人踢波真係好撚辛苦
後生果啲真係驚左佢
我睇唔透維達個作用係咩

進攻點又好似唔係,又唔係踢防中,中場中又唔似拉仔Arthur個隻,一拎親波就不斷回傳交後,有時傳完以為佢會走前點知又走番後
拉=工兵踢到死型中場
影=花式撚狗反被撚型中場
花=cool波橫傳型中場
AV=後備上陣打架型中場

分工明確
古仔琴晚踢得幾好wor,基本拎親波控球護波乜都有齊,基本上對面除左foul佢都好難搶到佢波
美斯同其他人其中一個分別係美斯d把握力勁到 基本上單刀入9成
新仔黎講我覺得alena有d似arthur個隻feel
你地以為malcom咁就有機會出
收皮啦
上年paco入仲多咪又下半季變雪條
牙保都係出來搏鬥 搶點
但維度技術同用波水平再高一班

仲有其實佢已經好多向前插 係無位傳中比佢入楔
再者如果佢同rakitic arthur一樣嘅 駛鬼換佢出來
尋日有美斯嘅 漢丹奴域撲多十球都要輸
我係維度都灰啦 30歲人拜仁主力 黎到踢得十靚分鐘
兩個星期無睇美斯踢波已經好掛住佢
好難想像美斯掛靴會點
巴塞比D下游隊壓到仆街 踢逆境波嗰陣咪覺得家陣條中場好大缺撼囉 仲有碧基上前玩波 前場一野比人拍甩個波打反擊又要禁平安鐘
出硬線既場 仲搵美斯黎搏咩 一間再傷隨時職業生涯玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞