[陳柏宇討論區] HGC寬頻呈獻: 陳柏宇 JASON CHAN - NOT ALONE LIVE

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
琴日幾點完場?
我都見到佢fing晒手
但見未開大燈 覺得應該有
我都有嗌!!!
其實780前排啲位係咪內部飛嚟
啲人完全零反應好似送飛俾佢嚟睇咁
好大機會 公售個陣正面個2個block係唔賣,應該都係內部或者留比sponsor
我都覺,班人好冇氣氛

坐我左面條友仲要瞓覺
我起身望錶嗰下係22:58 總知未夠11點
不過佢琴晚講到咁都唔好意思再叫佢出嚟唱
朱古力贊助抽中係A排 Ctrip訂都有A排
24係加場但反應最差
其實琴日同朋友討論得出咗個原因
因為真心想睇嘅人一開始已經買晒25/26號場
之後加場買嘅人有大部分都應該係咪去睇吓囉咁嘅心態
當然唔排除亦有好多忠粉想買但買唔到25/26號而買咗24嘅
我朋友唔係fans 第一次睇佢話幾好,佢話幾好聽,但唔鍾意觀眾互動個part,覺得好晒時間,其實我都覺,如果要互動既話,點歌或者請觀眾上黎合唱會仲好,不過今日陳伯把聲都巳經唔係幾掂,有d高音位都走走地
今晚買左黃牛d 燶飛睇
除左喜愛夜蒲有d 悶 同玩遊戲果part 用太多時間

其他都幾滿意。。d side track 好正
諗起以前狂煲put on 既日子

幾時會唱埋贖罪
以後睇佢都係要睇尾場
好睇 我覺得冇講到咁差
但有一半機會爛聲
認同
結論係以後睇Jason 都要搶尾場
Lonely Christmas唱得好好,好聽到定咗格

另外Mr. Adult好多回憶 估唔到聽到Live係會眼濕濕
好似係認真如初走咗

我記得有一首走得好犀利
一直忍住唔睇rundown唔睇comment
淨係知佢唱好多sidetrack (其實最想聽sidetrack)
今晚睇完覺得堅正
氣氛又好
唱得好過紅館
佢唱人地歌都好聽
總括黎講好滿意
唔知會唔會出碟呢?
淨係認真如初走左一粒音,第三場黎講狀態好好呀
由07年聽佢嘅專輯同睇佢嘅show到而加,今次呢場show睇得最開心。
希望陳生唱番多啲正能量side track。
btw今次最鍾意聽陳伯咁啱遇見周潤發,佢pick up 到詼諧嘅歌,好事!
佢話估唔到我地鐘意呢啲
聽佢唱果首I miss you聽到啲回憶番晒黎
由中一聽佢唱歌到依家都有10年
下次有機會要再睇
大家都進步咗

I LOVE YOU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞