[陳柏宇討論區] HGC寬頻呈獻: 陳柏宇 JASON CHAN - NOT ALONE LIVE

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
呢句真
同埋港人真係好被動架
唔好玩咁多互動plz
最搞笑係又遲開 又冇encore

都唔好咁撚過份呀

d歌又改到67咁

vsing夾埋落d完全唔撚夾既歌度 痴撚線
唔係曲奇餅黎架咩
今日同女朋友去睇
自己係fans 所以基本上所有歌都識
(一千種戀愛 多此一愛 沒有吻的資格 mr adult)
(仲唱左勁多人地既歌 lonely christmas 零度聖誕 )

但因為成個show 都好唔緊湊自己都覺得悶
身邊個啲唔係fans 應該睇到屌出黎
我見去到尾5首 認真如初先有番啲聲

donald 講太多講到唔好笑
要同陳伯夾個啲又完全夾唔到
講abi 個度直程亂到一忽忽咁
到依家都唔明點解donald 會跳舞

睇左三次佢個show
呢個真係做得好差(fans 都咁話)

佢自己臨尾都feel 到無癮
話咁少掌聲比donald 點算
我諗大家都唔expect 連你瞞我瞞 逸後都冇

side track 唔緊要 但過場真係太大問題
成日要啲觀眾上黎 但啲觀眾直程唔想上黎
請都唔郁咁

好撚尷尬
做乜鳩 正正經經唱好難咩
希望佢下次唔好再開四面 佢唔係好handle到
不過其實開心佢㨂歌真係有聽意見
而且佢自己有講過聖誕節都唔想再唱你暪我暪呢啲悲情歌
估唔到會唱魚眼
屌心諗 乜真係無歌咩
點解一首要loop 咁耐
唱下i miss you 又好車匙都好呀

使唔使一首loop 成十分鍾

同埋點解要佢派唔係其他人派呢
佢根本無手
睇咗咁多次我都厭厭地
但無可否認呢啲歌先帶到氣氛
好掛住the player
下年換d編劇ok?
鬼叫定型咗
佢紅嘅歌唔係好撚慘就係好撚sweet
佢想做嘅嗰堆完全唔紅
side track 連再見不再見都冇! 嬲!
個USB點開
Mung佢個頭出嚟
要搵返阿dee出馬
Thx Jason
個種音樂劇型式好正
係咪冇再見不再見
第一pair情侶叫極都唔出真係燥咗
心諗快撚啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞