[陳柏宇討論區] HGC寬頻呈獻: 陳柏宇 JASON CHAN - NOT ALONE LIVE

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
Tales成場氣氛仲差喎
其實今日啲觀眾都有反應嘅 不過連手機燈都唔開好似有啲懶
其實本身冇諗住睇
但佢話唱side track 所以我先心動先搵飛睇

我對歌單冇意見,算滿意
講真,主題係X’mas Not Alone又話會唱side track
我expect係冇逸後、別來無恙、I will be loving you呢d主打情歌
冇唱我完全唔覺得失望
呢d歌之前重唱唔夠咩⋯⋯
過咗第一次紅館演唱會唔會再expect炒呢d冷飯
我寧願佢唱人哋d歌
有時咁樣佢會比到驚喜

有唱 木馬小盒 我已經要還神\|/
雖然我想聽路人乙

其實最大問題係佢真係攪唔到氣氛...
佢自己都好似講過
上次speechless 都有少少㗎喇

今次...就算話Donald懶好笑都好
如果冇Donald 我相信更加尷尬...
情侶環節好尷尬⋯⋯
最後一分鐘倒數又係尷尬.....
換西裝前果段時間係DEAD哂
佢又要話一陣見,即係一定出嚟啦
咁叫唔叫encore 好呀
結果要等咗成分鐘先有人帶住打拍子但又hea hea地
成場都好尷尬⋯⋯

其實想fans開心,真係攪唔到氣氛唔好勉強
你間中po下IG 做下低能野笑下ok㗎喇
放上台未必個個識笑
tales我當靜靜地聽佢唱歌都算
今次直頭無氣氛到靜過圖書館唔知做乜野咁
最大問題係佢想互動但觀眾想聽佢唱歌
估唔到會唱木馬小盒同魚眼
佢唱嗰時我識跟住唱 但醒唔起歌名
大家講到咁差
希望佢同Sony 嘅人會上嚟睇吓意見 改吓舖排
唱side track 都無問題
我地入得post 留意大部份都係真fans
但問題係要轉接得好
今年真係麻麻地
講真 最大問題係過場 搞到好唔緊湊好尷尬
利申真fans 想聽繭
成張專輯最好聽嗰兩首唔唱
其實佢頭場啲氣氛不嬲都麻麻 上年都係咁
唱side track係正 因為之前speechless都已經唱左好多hit歌
但我男朋友陪我睇就真係悶到企係度
第二樣野係佢完全hold唔住個四面台 我自己坐正面還好 左面同後面應該屌晒鬼
之後啲遊戲派野都其實幾尷 content又好似連唔住啲歌 所以真係要搞搞佢 如果唔係今日同聽日應該都係一樣 仲未計佢第一場之後通常爛聲
push
講明係side track演唱會會唔會好d
個flow太柒
btw求你唔好再玩咁多互動同埋四面台ok?
其實佢之前已經講明係會唱side track
所以我真係唔期望佢會再唱大hit作品
利申 今晚 後晚去睇
邊兩首 路人乙 & ???
唔會 佢啲side tracks未紅到同佢最耳熟能詳嗰啲咁多人識
應該會少左一堆人買飛入去睇
今晚再入場希望有改善
今晚睇,係咪應該唔好抱太大期望睇show?
佢中間派糖同埋玩遊戲果度
大佬呀我地係黎睇你唱歌,唔係黎睇果3對情侶架
今場的確係冇咩fans拍手
完完全全好悶咁樣過
放最後兩張25/12 $780 2連
$1000@2
https://telegram.me/littlepppp
條友講野不嬲唔好笑
琴晚ig見到有佢 好驚 睇聽晚
一開頭唱人地啲歌個part 我覺得係正嘅 好有lonely Christmas feel 好啱主題
諗住佢個頭開得幾好
Dllm 之後嘅flow又變返speechless咁 亂到七彩 死都要硬放佢老婆佢個女咁
我明你有幾愛 但成件事smooth啲呀大佬
上次衰過kiss cam今次又玩屌 浪費哂啲時間 成場又老尷
一陣見個位唔係suppose會放啲片又好搵啲dancer過場又好 乜柒都無成場人on99咁仲以為係encore位

成場睇完就係做乜尻呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞