[陳柏宇討論區] HGC寬頻呈獻: 陳柏宇 JASON CHAN - NOT ALONE LIVE

1001 回覆
19 Like 14 Dislike

今日氣氛唔錯喎 我個邊好多忠粉
22:58左右
冇啊 可能冇咁多人識
我都好想多謝section1-5嗰邊有個男仔有份陪我嗌encore
木馬小盒幾正 不過真係冇咩人識
萬中無一對比其他side track算多人識喎
我睇上面個rundown魚眼都冇左
其實只係比尋日多一首歌
我屌佢老味,24真心伏,完左個下真係O撚左!又唱埋啲濕9歌!又玩埋曬啲柒鳩配對,嘥曬啲時間,我係佢忠實粉絲都照要屌。
魚眼有唱啊 可能打出黎嗰位巴打加漏咗
一樣係同vsing一齊唱
睇尾場 但係佢今日竟然冇唱魚眼 同埋Mr.Adult
兩首都有唱啊

希望可以多啲睇下歌迷嘅意見
24果晚真係好伏 我想聽歌 多過做show
情侶果part搞勁耐
當奴carry得好好
忠粉表示想聽木馬小盒多過I miss you
聽晚會再睇,希望繼續有驚喜啦

介紹一男一女嗰part真心好odd
條友無啦啦用大家時間拍片俾佢朋友 勁想大嗌收皮
如果賣飛之前 一早講明除左cover人地歌之外 自己歌果part 會係side track演唱會咁搞既 唱琴晚堆歌直頭滿分添啦
街客應該都係想聽今晚encore果part果類k歌既歌多 琴晚就真係得淡笑 仲要重新rearrange 過霸氣情歌?(好似係) 姐係難得d街客終於等左唔知幾耐 等你唱呢類熱門歌 你走去改左去
如果琴晚要簡一首一齊大合唱既話 而如果唔比簡認真如初同沒有你既話 咁果首可能就係開頭既lonely christmas

不過都要讚下開頭聖誕果part既 翻唱lonely christmas/ 安仔既今年沒聖誕/rubberband既零度聖誕/ kay既愁人節 係好聽既 之後個人認為相對地都多人識 而又比較上k歌類既多此一愛/沒有吻的資格/一千種戀愛 都係唔錯既
話哂Put on呢隻碟之前好似都冇咩點唱過 定好似真係冇咁
條仔一上台就話佢有目的,就知佢一定有排搞
我以為佢想R合照咋
個女仔都鼓起勇氣上去
點知條仔另有目的又縮下縮下 發出埋啲奇怪聲
佢全程望住阿奴 做乜撚野
條仔鳩到, 唔知做咩撚野, 影相個時條女完成唔想靠近佢
好kam
上到去寒晒背唔知做乜鳩咁
咪撚嘥咗咁好嘅機會啦大佬
佢話自己有買艾粒第一隻碟啊嘛
搞到個場面好尷尬, 仲要個女仔行前同佢渣手, 講野又一舊舊
點解唔唱路人乙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞