買Let’s go 比卡超之前要知既幾件事

416 回覆
283 Like 16 Dislike
關咩事呢?
你細個玩果陣一直都有呢d國,但唔通你果陣又會識得係到跑圈生蛋刷個體?
但當年一早有其他大過你對隻game有研究既人玩緊
個系統存唔存在同你玩得輕唔輕鬆根本冇關係,至少pkm一直都係咁設計
啲pkmon 變哂做大陸仔皮卡丘
叫人點玩
俾返比卡超我
聽完樓主講我就齋買唔玩啦
係咩?
我唔係pkm迷但係睇到今集咁on9
cut 到仲衰過用電話玩
等好似mario odyssey咁過左炒風就收哂皮
鑽珍嗰陣仲會練下努力值嗰啲, 之後都冇咩心機搞, 雖然聽講刷個體同練努力易咗好多

Let's go成件事柒在閹割系統, 明明本傳 你唔打算同人對戰嘅話 普通故事模式都好易過到, 升LV就搞掂晒, 但而家直頭整畀弱智仔玩

我都好想玩返黃版, 好想玩紫宛鎮, 但唔想玩閹割game
屌 望住班youtuber live就係狂捉狂捉 悶撚到仆街 圖鑑又少 心金銀魂都唔係咁
個個都刷閃光
閃光就係難遇到仆街先有意思
我記得咁多代都係見過五隻都唔知有乜
刷連鎖就唔計啦 我覺得麻煩無試過
依家呢隻係變到好易有閃?
咁仲有咩意思?
LM
bin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞