買Let’s go 比卡超之前要知既幾件事

416 回覆
283 Like 16 Dislike
其實以前pokemon目標好貪心
普通故事就俾細路玩
對戰俾hardcore player玩
你想方便一邊一定得失另一邊
今集似係試水溫引下玩開go果班老野玩正傳果隻模式
留返俾玩pokemon go班阿叔阿嬸玩啦
班廢老都唔會買Switch啦
買,你玩
然後幫老母拎隻美綠 孝子
你都識講佢地唔在乎咩舊系統
對佢地黎講冇左呢啲點會算中伏?
你都講得岩既
我只係想表達佢地中左伏都唔知依點
佢地就好似冇玩過真三系列 但就直接買左真三8玩咁
好彩訂game前屎忽痕㩒入黎睇下,即刻縮沙唔買住,睇下出左之後咩料先

利申:90後,覺得淨係冇特性已經唔撚好玩,垃圾game狗也不屌
真三8唔會樂在其中
我知 咁你想表達d咩
真心對呢隻驚無乜性趣
正咩統啊

係人都知呢隻係另一條路線,開拓Pokemon go 市場啫

我地班老鬼咪當外傳玩囉,出隻唔使狂生蛋嘅休閒Pokemon Game有咩唔好

反正19有新正統續作,冇衝突
咁就算無玩過真三系列
買真三8黎玩又真係覺得好玩既話有咩問題

lets go擺明就唔係行傳統pkm個路線
可能有人反而鍾意lets go個玩法多啲呢
買完發覺唔好玩就話中伏姐 覺得好玩既有咩伏唔伏
識打機班阿叔阿嬸唔叫廢老啦 真係廢個D係見打機就話唔好個堆
制作人自己講係正統架
仲要講到好過晒之前果堆大把優點
我唔係好理解呢舊野想點
40hrs
總之係比你成個on9仔咁揸住個精靈波周圍走
如果lets go出到黎成績真係好好既
有可能影響到正傳出既時間
增田: 我逐隻練到100lv先爆機, 點只40hrs
講左有gen8了?
ds定switch
賣gadget啫
3ds果時都好多
我覺得佢今次target係果班買咗switch
但開機唔夠10次嘅人扮情懷
銷量一定好好 又有得炒
利申咁多代都買 今代送十隻幻獸我都唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞