買Let’s go 比卡超之前要知既幾件事

416 回覆
283 Like 16 Dislike
我之前amazon訂左波+伊貝版
諗住係香港買比卡超版
今集唔係話得152隻精靈咩,但係Pokemon go已經出到第3代嘅精靈
大把"pokemon fans"以前都淨係玩到爆機就算
對佢地黎講lets go應該同正傳無咩分別
唔變生蛋系統,咪又係變放生系統,搞到對啲精靈都係無愛,捉幾十隻揀隻靚技用
係咪已經肯定咗無道具無特性
利申:已訂
應該係之前出現過果粒螺絲
屌,個粒野都叫精靈,沒有最劣質只有更...
背咗首歌先啦
https://youtu.be/lOs0g6gGiXU
正評支持
可惜未訂驚添
樓主點講都好最後都會大賣
本身好期待第152隻係咩
仲以為係同伊貝有關既新寵
依隻真係有少少失望

官方仲要特登喺宣傳片剪接誤導舊玩家以為呢隻game有特性
例如Y噴Mega之後Cut片唔畀你發現冇晴天
Mega鯉魚龍又係特登Cut片防止玩家發現冇破格
Mega袋獸用迷昏拳(呢招招式動畫係打兩拳)扮親子愛
小磁怪扮結實特性剩一血唔死
擺明有心呃人買
製作人仲要喪踩前作同舊玩家講到呢隻必買咁款
外國都罵緊增田講大話,增田話初代爆機要40hrs太長要刪減,好多player話初代邊駛40hrs
增田d訪談越睇越覺得佢無恥
成隻game 既故事大綱其實一撚樣,任天堂只係改畫質,加左啲野就當新game 出。
睇咗陣都唔係好明
又話唔打得淨係可以丟波捉
但下面又有圖可以同NPC打
姐係野生就係寵物唔打得
比人捉咗就係畜生可以打?
定個主人出嚟生命值硬接
BTW諗緊洗唔洗買比老母玩
佢好迷PKM GO
無諗住買,cut到好似初版乜春都無。

不過只可以講,佢幾唔好玩都好,香港一定會食炒價,大把人狗衝買然後懶係懷念童年回憶。
唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞