買Let’s go 比卡超之前要知既幾件事

416 回覆
283 Like 16 Dislike
其實爆開料個內部員工都講左唔係真心想玩真係千祈唔好買呢隻
因為增田真係諗住反應好就將d野套晒去正傳度
唔緊要啦
無腦Pokemon廚表示:無所謂

利申:買左特典版,等J畫集
有人會鐘意玩let’s go
但即使新玩家玩真三8都唔會樂在其中
你係可以覺得冇問題
而我亦都冇話依個係問題
我又冇叫佢地唔好玩唔好買

只係見到d人咁戇居我就會吱一聲笑出黎
你實在都唔駛介意我既睇法 你玩得開心就ok
你又你覺得冇問題 我又我覺得你戇居
大家都當大家係傻仔就ok
講真19先都未遲,大家一開始就唔係抱住玩正傳嘅心態去睇Lets Go

如果佢19隻正傳真係咁搞,一定會拆天

而且世界賽都有一定影響力,唔會隨便改

反應好嘅,我估最多出個叫Let’s Go 系列
中伏呢樣嘢係好主觀
就算佢地明知以往係點,佢哋鍾意呢隻game就唔算中伏啦
好難講
有無bank?無既唔好晒我時間。辛辛苦苦打完留唔到下一代真係覺得好無奈。

仲有呢無咗生蛋,只係靠捉仲花既時間更多,呢隻真係隨時玩到反胃。
如果我係真三資深玩家
見你玩真心8都玩到好似神作咁反應
我唔笑鳩你仲笑邊個
所以而家唔係討論緊條友有冇覺得中伏
只係我單方面純粹想笑鳩你only
Switch開機唔夠10次唔一定以前有玩pokemon
同埋點埋go班友為左集郵就要出埋機咁
再講多次依堆圖完全證明唔到你講嘅野

呢隻game本身好多人罵緊
但twitter 一班網紅喺GF 誠意金邀請上去玩完
個個轉晒口風好評不斷,足以證明好game係多人識欣賞

班友轉口風係事實喎
堆圖有晒twitter 名去搵都搵得返班人發言紀錄對比返
誠意金係內部爆料,而且果三個字其實我加左刪除線
而且爆料人就係最初放少女騎乘圖果個人
Twitter 有個外國leaker群基本默認左有誠意金呢件事
蛇王:內部員工流出好似係
淨係畫質已經要
咪話你堆圖證明唔到

第一條友 第二段野 meme來咋
雪拉比嗰堆邊度見到佢轉口風呀
話Lets Go sell cuteness個tweet呀?He's just being sarcastic!
訪問可能有人講過
邊個、幾時講過其實唔太重要
官網已經分咗佢係
連Pkm都變埋垃圾驚我買部switch嚟做乜撚
鑽石珍珠幾時重製
為左部機訂左個套裝
今年冇特性
下年冇性格
再下次冇個體
之後冇埋回合制 變聲控

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞