買Let’s go 比卡超之前要知既幾件事

416 回覆
283 Like 16 Dislike
唔對戰故事一樣大把野可以考古咁搵到d故仔出黎
呢d都係鳩對戰唔會得到既樂趣
所以冇話pkm要做死邊樣先正確
vgc都要繼續玩番usum
個對戰同育成系統又閹割版咁
好難當佢係
呢隻擺明刷鬼佬鞋
尾隨+rgb+武藏小次郎已經大把鬼佬射哂精
理得你有冇黎續內容
話or
pkm最好玩個地方就係對戰

淨玩story mode係唔會明
pkm其中一個做得好既地方就係想輕鬆玩既玩到通關捉埋神獸就夠
想hardcore啲又有成個對戰系統可以慢慢研究
再加埋個ip本身吸引力太強
只要唔好有一集真係柒得太離譜應該都會keep住hit落去
其實今隻let GO好保險
故事有四色版質素保底
系統有GO眾保底(機眾受唔受就另計)
我諗IGN評分都唔會差得去邊
呢隻擺明刷鬼佬鞋
尾隨+rgb+武藏小次郎已經大把鬼佬射哂精
理得你有冇後續內容
唉屌你老母出埋d垃圾game
輕鬆玩果班一定好受lets go
ns第一隻pokemon銷量一定好
係驚佢會當做一個新系列係咁出
點睇呢隻都似係因為搞唔切堆3d model嘅過渡作順便試下go玩法d人嘅反應就算
長線發展除非成績真係超好嘅姐,不過應該冇咩可能
係 連官方比賽都仲用緊usm 點樣當佢正傳

當然本身target market唔同 可能係casual玩家嘅正傳
出年比人問點解gen8繼續用go系統包括唔打直接捉冇生蛋食糖
增田:因為見呢d系統大受好評,所以我地會繼續使用
Pam最成功就係hardcore casual都有一堆fans

當然對戰個design真係史前無例 玩極都唔會厭
不過刷生蛋個體呢d就真係厭
J完個地圖同跟隨系統
跟住已經可以唔洗開game
Pkm真係點吹奏都唔過份 可以同pkm比既 只有pkm同系列作品 細個無諗咁多淨係知好玩 大個睇番發現原來真係神乎其神.......

其實唔將let’s go 當作正傳既可以接受 收引唔到老玩家都可以引啲新世代入坑 只係你係都要講佢係正統大家先咁反感

題外話......ns下年出新機又點....pkm續作加mario系列護航....萬一再放小小風開發緊薩爾達新作....根本無得唔買
我想知道依家D細路玩唔玩Pokemon?定係fans向遊戲
一陣d個體值無晒 變CP
睇youtube見tcg/ tretta /vgc都仲有唔少小朋友玩
以香港計一定無當年咁多人玩啦⋯⋯

你計唔計埋日本歐美先 由其日本細路唔玩pkm殺撚左我都唔信
唔追閃既話其實好快攪掂,有隻優良既種就可以
hardcore嗰班肯定有年齡段層
好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞