|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
其實即係刷首抽咁,不過dark souls 應該會N週目,刷唔到繼續玩應該冇問題
其實近乎行步路都save
差在打緊boss 會彈你出去
巴打覺唔覺會就快減價
上fb谷買二手機都得啦,呢部廢機都冇乜game玩,大把人放啦,嘥錢買全新返嚟封塵咩
新機同二手大約都係差300$ 我又唔等呢少少錢食飯 why not?

係就完全封鎖啦 重要留我名係度眼怨

鴕鳥心態在心理學又稱鴕鳥症候群(Ostrich Syndrome,美國心理學家Elliot Weiner提倡),是指懦弱而不敢面對現實的以求得心理上的安全感的行為。鴕鳥在遭遇危險時會把頭埋入沙坑,蒙蔽視線自以為安全,是種逃避現實、視若無睹、推卸責任、自欺欺人的心理。
摸索真係好好玩,dark souls 同zelda我都盡量唔睇嚟玩
但係有排玩嘛
頭3隻有曬3種常用武器畀你刷已經好好

同埋唔中再玩其實都好
當摸熟左操作先
不過次次都打得贏黑騎應該都熟到爛
原來係咁,早知入錯就用呢個方法走,唔使死喺boss度執唔返
羊頭惡魔
刷武器的話黑騎唔係踢落山就得咩
淨係殺咗牛頭前嗰隻,乜都冇
好難打喎
邊有咁多時間刷首抽
殺咗隻猪都冇猪頭出
有人好有心機殺
我就冇升過Lv
要用環境擊殺
同兩隻狗遊花園
上樓梯俾隻狗追上嚟封死,又得返1滴血,一直擋住,揮刀又打到牆,打唔到佢
上到去即刻落去打羊
兩隻狗唔理佢地啦
有中文既game好多地方都有
For your reference, 我買返尼係$368
唔該哂
其實聽到配音嘅位唔多?
玩咗陣都係聽到啲人名呀 go呀之類
真係唔多
MH電影劇照
MH味喺邊
有真人版龍珠味
疑似Smash 全陣容流出....

The leak reveals the following characters:
- Shadow
- Banjo-Kazooie
- Isaac
- Ken
- Mach Rider
- Geno
- Chorus Kids

https://www.resetera.com/threads/rumor-massive-potential-smash-ultimate-leak-allegedly-reveals-every-character.76702/

討論請用粉/藍字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞